Salvatorii, pompierii, politiştii care au ajuns la locul unor accidente au constatat ca victimele, decedate sau rănite, au la ele telefoane mobile. Cu toate acestea, cei care au ajuns să îi salveze, nu ştiu pe cine să anunţe din lunga lista de nume şi numere a telefonului. Din această cauză, ei au făcut o recomandare …
Toată lumea ar trebui să înregistreze în telefonul său mobil numele şi numarul persoanei(persoanelor), care trebuie anunţată (anunţate) în caz de nevoie. Pentru aceasta s-a înfiinţat pseudonimul internaţional ICE (In Case of Emergency).
Sub acest nume am putea să înscriem numele şi numărul de telefon al persoanelor pe care ar putea să îi înştiinţeze în astfel de cazuri cei de pe salvare, pompierii, respectiv poliţia. În cazul în care am dori să dăm mai multe persoane, aceştia ar putea să apară sub pseudonimele ICE1, ICE2, ICE3 …etc.
Această soluţie este simplă, nu costă nimic şi poate să fie foarte eficientă !!!
Sursa: Wikipedia
Ideea este buna. Vad si ceva inconveniente, dar azi este duminica …
Bună seara ! … şi o săptămână liniştită !
P.S. Aştept … ”inconvenientele” ! 😉
Daca se fura telefonul pot fi depistati cei dragi; apoi santajati. Cred ca imi voi introduce in telefon ICE-uri.
Offf … uitasem că … 😦
… gata, nu zic mai departe, ţin pentru mine …
Cum sa tii pentru tine ? … Eu vreau sa stiu ! 😀
Apropo de comentariul lui „daurel”, aseara la super bingo si-a luat unu’ bilete si la cateva minute dupa, i-a furat telefonul. Tzociu a fost un scump, consolandul pe tip ca … daca suna … raspunde hotul si va face premiul para-para cu proprietarul telefonului 🙂 😀
… că trăim în România …