Brăila 19/12/09

9 comentarii

Din categoria UPU

9 răspunsuri la „Brăila 19/12/09

 1. La noi nu e chiar asa rau,dar ne asteptam. De la orele 17 a inceput iara sa ninga de numa …
  Site-ul asta nu ma minte … am mai spus doar …

 2. Si la noi,un weekend minunat 🙂

 3. ambulanta are prioritate prin nameti ?

  • … din pacate, NU are ! 😦

   ” O gravida din judetul Braila a fost ajutata de medici prin telefon sa nasca, pentru ca ambulanta trimisa la acest caz a ramas blocata in zapada, transmite Agerpres. Salvarea a fost solicitata in localitatea Batogu si pentru ca nu a putut ajunge la timp, medicii au coordonat nasterea prin telefon, transmitand unei femei care se afla alaturi de gravida tot ce trebuie sa faca intr-o asemenea situatie.

   „Localitatea se afla la peste 60 km de municipiu, drumul este inzapezit si nu am putut ajunge la gravida. I-am acordat sprijin prin telefon si a nascut acasa. Din informatiile noastre, lauza este bine”, a declarat directorul coordonator al serviciului judetean de ambulanta. In prezent, patru ambulante solicitate in judet sunt blocate la peste 50 km de municipiu si nu exista sperante ca vor fi scoase prea curand din nametii de zapada.”

   Avem o ambulanta blocata la Visani, care plecase tot spre o gravida. Aici a ramas blocata inclusiv tancheta care venise sa o scoata. Mai este una la Gradistea, unde avem un pacient cu accident vascular, care este ingrijit acum la dispensarul localitatii. La Spiru Haret ambulanta s-a blocat in timp ce incerca sa ajunga la o gravida, deoarece ulitele nu sunt destupate”, a mai spus directorul coordonator. Asistentele si soferii de pe ambulante s-au adapostit in casele din apropiere … ”

 4. …si Bobita care merge resemnat spre intuneric !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s