Bunu – Bunicul meu din partea mamei

Bunu locuieşte într-un bloc de lângă Parcul Tineretului. În spatele blocului este un teren plin cu pisici de ale vecinilor şi bunicul are grijă de acele pisici. El este un pasionat cititor de cărţi şi întotdeauna, mă încurajează şi mă laudă,  zicând că eu sunt un copil indigo. Indigo înseamnă un copil foarte deştept. Când aveam patru ani mă jucam cu el de-a magazinul de ceaiuri şi le vindeam părinţilor şi bunicii mele. După un an, l-am întrebat … de ce ne-a făcut Dumnezeu pe Pământ ?. Întrebarea mea l-a impresionat şi asta l-a convins că eu sunt un copil indigo. Acum el este captivat de blogul său, unde scrie lucruri interesante şi mai vrea să scrie o carte. Îl numesc Bunu pentru că aşa îl alint eu.


PS: Bunu, precizează: Wanda are 9 anişori, şi este în clasa a treia . Şi cred efectiv, că este un copil indigo; o mică mostră, poate fi şi această compoziţie, scrisă la şcoală, ca temă de clasă. Am multă încredere în dotarea ei spirituală. Întrebările pe care le pune, frizează uneori înţelepciunea. Sunt, într-adevăr, mândru de ea, şi ca doi Vărsători, avem o compatibilitate, până la confortul stării de bine !

19 comentarii

Din categoria Wanda

19 răspunsuri la „Bunu – Bunicul meu din partea mamei

 1. In fiecare perioada importanta din viata unui om, exista o minune. Acum in viata ta, Onu, minunea poarta numele de Wanda.
  Sa iti traisca minunea si sa te bucuri cat mai mult de prezenta ei!

  • @Cati,
   Delicatetea ta sufleteasca, despre care am vorbit; raspunzandu-ti la leapsa, nici in acest comentariu, nu se dezice. Fara sa intentionezi, sau realizezi, ai facut o autoprezentare. Maretia, nu are nevoie de laude; dar, cand bolta cereasca este puternic luminata de cometa in zbor, nu poti sa nu strigi, entuziasmat: uitati o cometa; vaaai, ce frumos! Multumesc, pentru comm!

 2. Vărsătorii caută preponderent compania pisicilor!…

  • @Vania,
   Nu banuiesti, ce mare adevar, ai enuntat; include si reciproca: Si pisicile ii cauta pe Varsatori; imagineaza-ti, un barbat, asteptat de cateva pisici, la intrarea in bloc, condus intr-un cor de mieunat, mangaiat de picioare, si culmea, dupa ce primesc mancarea, nu incep s-o consume, fara mangaierea lui pe spate,insotita de vorbe mestesugite, la care torcand, ele ii dau impresia ca l-au inteles. Basmul Genovevei de Brabant, devine realitate!Multumesc, pt aforism!

 3. Pingback: Leapsa de la Andi! « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

 4. Pingback: Patruzeci de mucenici (V) « Gabriela Savitsky

 5. matilda

  Ce frumoasă e ! Să vă trăiască !

 6. lucia.alexandru

  Minunata fetita!

 7. lucia

  Inca odata; frumoasa fetita !Si, de o candoare irezistibila.

 8. Pingback: Adrian Nastase reales presedinte al Consiliului National al PSD

 9. La așa chip de inger si cuvinte pe masura, totul la superlativ.
  Cu stimă și admirație….. Un vărsător ca și dv, Adeena ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s