Miting şi Petrecere !

Organizat, decent, civilizat, revendicativ, mitingul de protest de ieri, nu a ratat ocazia de a nu-şi întrerupe amuzamentul cotidian, fie şi într-o situaţie de protest, precum cea amintită. Aşa, am observat cu mândrie naţională, germenii distractivităţii la români …ca la votarea Preşedintelui !

Cel puţin două momente, au fost reprezentative: la melodia Pinguinul, din unduirile, parcă languroase ale unor demonstrante, în ritmul melodiei, am avut senzaţia că din peisaj lipseau câteva butoaie cu bere, mirosul fumuriu al grătarelor micilor PDL-işti şi îmbulzeala sârguincioasă, pentru achiziţionarea lor, a demonstranţilor, fericiţi, că truda nu le-a fost în zadar.

Apoi, paradeala pe care a primit-o PDL-istul Hoară, lucrul conştiincios şi bine făcut  prin aruncarea ouălor în capul acestuia, de mă miram de ce se temeau ca de musca ţeţe poliţiştii, ca şi de sârguinţa conştiincioasă şi omenoasă, cu care un demonstrant, îi turna conţinutul unei sticle de oranjadă; să-i intre bine în cap momentul adevărului ! Ce să mai spun despre fuga cu care a prins taxiul din mers !? După cum pertinent, a  remarcat Madi, avea sprint, PDL-istul ! Asta, mi-a amintit o scena pe un stadion, unde alergau două fete: una înaltă, cu pasul lung, şi alta micuţă, ale cărei picioruşe, parcă ţăcăneau pe loc, pista. Şi, mi l-am închipuit pe dl. Boc, stimulat de  sprintul lui Hoară, ţopăind, printre picioarele demonstranţilor, în disperarea de a a se ascunde. Şi mi-a fost tare milă de el ! L-aş fi rugat să mai rămână, să tragă ponoasele !

PS: Dacă cititorul, nu şi-a dat seama, precizez că era să mă prăpădesc de râsul celor  scrise !

HA, HA, HAAAA ! Ce-mi plac glumele mele !

Publicitate

23 comentarii

Din categoria Politică

23 de răspunsuri la „Miting şi Petrecere !

 1. Da de unde! Aşa s-a văzut la televizorul de la realitatea (care-ar trebui să-şi tragă şi culoarea portocalie – mai puţin ” Foc cu foc” a lui Ursu).
  au fost şi lacrimi chiar. Să fim serioşi.

  • Gabriela,
   Multumesc, pentru vizita !

   Daca e sa fim seriosi, „sa fim!”, dar s-o facem pe cifre, pentru ca eu stiu un lucru: NU Realitatea TV, l-a votat pe Presedinte, cu 50% fara cateva sute de mii, fata de Geoana, astfel ca sa fie posibil aportul votului din diaspora. A, ca i-au prostit, sa fie sanatosi !

   Eu am mandria demnitatii, de a nu ma fi lasat manipulat de „subtilitati subliminale” anticomuniste, sa fac idiotenii la vot, cu consecinte grave chiar pentru nenorocitii pe care-i cainezi, in ciuda evidentelor statistice; si, sa mai stii: eu, n-am fost invatat poezia „catelus , cu parul cret”, si nici n-am sensibilitati, fata de cel …”prins cu rata-n gura”! Asa ca, din tot cavalerismul, te rog, nu-mi reprosa evidente incontestabile!

   Daca apreciezi, ca am comis o blasfemie lumpen-proletara, si mi-o ceri, argumentat, eu imi nulez postul. Dovada adevarului sesizat de mine, o constituie, batosenia micutului, de a-i sfida pe toti, nerenuntand la prevederile, care i-au adus pe manifestanti. De ce crezi, ca nu da doi bani, pe noi toti ?
   Ca ne-a luat pulsul, din asemenea manifestari, pe care suflete prea miloase, le caineaza, acceptandu-le, fie si ideatic, repetabilitatea! Mie, unul, mi se pare penibil !

   Cu bine !

 2. Întotdeauna sunt mai savuroase propriile bancuri! Ştiu asta de la un celebru om de stat…

 3. Pingback: Impresii dupa manifestatia din 19 mai 2010 din Piata Victoriei « Hai ca se poate!

 4. Si mie imi plac glumele tale ….
  Videoclipul este bestial, se potriveste ca o manusa cu cele scrise.
  Te salut….din departari.

  • Mika,
   Buna, si-ti multumesc!

   Nu e o gluma; este o amaraciune , bocita satiric. Nu pot striga: Pana cand, Catilina.
   Conspiratorul impotriva noastra, suntem noi insine, acei 50%, fara cateva sute de mii.
   Socoteala este simpla, ne suntem proprii nostri conspiratori. Cand vom constientiza mizeria noastra morala politic, non discernamantul autocompatimitor, in care ne complacem ? Autovictimizarea deliberata, careia ne supunem ?
   Videoclipul, este alegerea inspirata, a talentatei si dragutei Madi !

   Salutari, probabil, tot din departari !

 5. Pingback: Cu sufletul curat… « Michaelas Blog

 6. Pingback: DE-ALE CHEFLIILOR – APARATUL FOTO «

 7. Pingback: Ursul « Ioan Usca

 8. geaninalisandru

  Ai descris întocmai ziua, precum poetul Juvenal.
  Ne oferă inspiraţie maximă Băsescu alături de executiv precum împăraţii romani, posibil să fie sursă de inspiraţie expresia „Panem et circenses”.

  Zile pline de frumos alături de cei dragi!

  • Geanina,
   Mulţumesc ! Nu e prea mult ? Mă simt copleşit !
   Sursa de inspiraţie a fost însuşi spectacolul la care am asistat. Sugestia, îi aparţine lui Madi, prin ideea satirică „Gânduri şi imagini”, izvorâtă din penibila noastră animaţie politică !
   Comentariul tău este un elogiu adus compatibilităţii noastre spirituale, mărinimos tuşat, însă.
   Aceeaşi delicată urare, de final !

   Prezint scuze, pentru întârzierea răspunsului !

 9. Pingback: Nu FMI a cerut reducerea salariilor, pensiilor si a ajutorului de somaj « Hai ca se poate!

  • Theo,
   Multumesc, pentru ping!
   Constat cu multa placere, ca esti de o tenacitate, demna de un Presedinte de tara(nu ca Basescu); dar, e un gand personal.Ca asa zisul barbat roman este prea sigur in suficienta lui, ca o femeie n-ar avea dotarea necesara acestei functii. Apropo, eu, ca barbat, ce-oi avea in plus, fata de tine?
   Nici macar nu sunt in stare sa dau nastere vietii!Iar voi femeile, aveti personalitate, cat sa va contestati! Am verificat afirmatia, pe blog la Sebra, cand la sugestia de a ne gandi la o asemenea alternativa, exceptand dezacordul ei explicit, tacerea dispretuitoare a celorlalte vizitatoare asupra sugestiei mele, a fost dezarmant, edificatoare.Cu bine!

 10. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Nu mai ploua, măi mai, fi mai însorit, că m-ai plictisit!

 11. Pingback: Impresii dupa manifestatia din 19 mai 2010 din Piata Victoriei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s