La Mulţi Ani, Bloguleţ !

Azi, împlineşti un anişor !

Te-ai născut dintr-un capriciu. Nu bănuiam, că prin tine, îmi voi omagia părinţii, că vei fi liniştirea mea în urma pierderii lor neaşteptate. Nu mi-am închipuit, că prin tine voi afla alinarea vicisitudinilor vieţii, la care, noi oamenii, suntem neputincios supuşi, fără nici un discernământ, perceptibil minţii şi sufletelor noastre …

Un anişor, în care am învăţat: cum să găsesc echilibru după nefericire; că scrisul poate linişti durerile sufleteşti; că păpădie este totul, iar când o să-mi vină timpul, să mă destram la fel de frumos; că în ”Virtualia” unii au abilitatea să se prezinte aşa cum nu-s … în ”Realia”. Că este mult mai greu ”să joci” ceea ce nu eşti …, dar mai bine este să fii tu însuţi; să n-ai nevoie să-ţi controlezi eventualele capricii fanteziste.

Un anişor fructuos, în care sper ca prin cele 355 de posturi (aproape câte unul zilnic), ai oferit şansa reală a descătuşării emoţionale, a aproape 2400 comentatori (cam 7, pe fiecare post) şi a delectării spirituale, a cel putin  51,397 cititori, (câte 140 zilnic, exclusiv comentatorii) a căror consecvenţă în vizitarea blogului, este şi un prilej de mândrie pentru mine, că ţi-am dat o creştere frumoasă şi sanătoasă. Faptul că am avut 13 subscribers, respectiv 35 subsriptions, denotă că aprecierile din comentarii nu au fost lipsite de interes blogosferic.

Anişorul tău, îmi oferă prilejul de a mulţumi Domnului Usca, pentru folosirea platformei WordPress. Datorită bloguleţului meu am cunoscut noi oameni, am noi prieteni …Cati şi Onucu, multe proiecte şi sunt convinsă că lucrurile bune nu s-au terminat. Anişorul tău şi experienţa pe care mi-ai dăruit-o, mi-a prilejuit oferirea iniţierii şi altor bloggeri în platforma WordPress, reuşind cu această ocazie să redau benefic, circuitului bloggeristic, o voce al cărei ton decent şi stenic, nu a trecut neobservată. Citez, deşi tu ştii, că toate se petrec sub „ochişorii tăi vioi din antet”, doar una din aceste aprecieri, care vine de la un competent al condeiului, Teo Negură.

Urmare unei aprecieri, a lui Onu, în intenţie de mulţumire asupra sprijinului meu, dat lui, în valorificarea platformei WordPress, inconfundabilul Teo Negură, răspunde: „Cât despre Madi, ştiu, te cred, e o fiintă extraordinară, şi ei ar trebui să-i mulţumesc pentru ocazia pe care ne-a servit-o tuturor, aceea de a te putea citi”.

Avântul pe care mi l-ai dat în momente grele, prin inspiraţii de teme delicate şi tonice, cum ar fi ”Imagini de călătorie”, ”Păpuşa mea”, ”Lacul”, ”Hărnicuţa Bee Movie”, întâmpinate cu tandre aprecieri de vizitatorii noştri, au fost pentru mine, un sprijin de nedescris, în alinarea suferinţei pierderii părinţilor …

Bloguleţ aduce mulţumiri şi pentru: Valentin Dimitriu – Cafanu,  Liviu Florian Jianu, Adrian Mladin , Alexandru Giurca, Alexandru Marin, Ana Usca, Andi Bob, Caius, Ionut Trandafirescu, Cosmin Stefănescu, Cristian Dima, Cristian Lisandru, Cristina Mihaela, Dan Chichernea, Dispecer Blogosferă, Dănuca, Ela Roseni, Flavius, Florentin Coman, Florin LeahuGabriela Savitsky, Geeo, George Valah, Teodora, Ioan Andoni, Ioan Sorin Usca, Marian Coman, Moş CălifarLady A, Liviu Stan, Liviu VacariuMarius Ola, Mika, NatasaOne Life Pixels, Orfiv, PerspicacitateOana Clara, Q-zone, Simion Cristian, Ruxi, PolimediaUlise Turdeanu, Valivu, Verbanofun şi Zamfir Turdeanu.

La Mulţi Ani !

Publicitate

56 comentarii

Din categoria Personale

56 de răspunsuri la „La Mulţi Ani, Bloguleţ !

 1. free_spirit

  La multi ani……, bloguleț !!

  S-a nimerit sa fiu eu primul care te felicita,probabil unul dintre cei mai noi cititori ai blogului care nici macar nu are un blog al lui, si care, probabil, nici nu-si va face prea curand.
  La cat mai multi ani in Blogosfera si la cat mai multe post-uri minunate.

 2. La mulţi ani, într-o blogosferă cât mai senină!

 3. La mai multi ani blogulet, pe langa Magdelu bine-nteles, pentru ca datorita ei ai crescut.
  Zile senine si pline de impliniri pentru …amandoi !

 4. La mulți ani cu spor la condei…
  trebuie să se dea de băut… cînd, unde? 😀

 5. La mulţi ani, Bloguşor!
  Să-i oferi stăpânei tale încă multe prilejuri pentru pace şi bucurie!
  Ne e dragă stăpâna ta şi ne bucurăm de fiecare dată când te ornează cu un text sensibil, delicat şi tot mai aproape de adevărurile ei personale.
  Madi, să te bucuri în pace de copiluţul tău!

 6. Stiti ca imi sunteti dragi fara masura, si tu, blogulet, si „mamica” ta, nu? Va doresc amandurora sa va bucurati in liniste unul de altul.
  La multi ani, multi si fructuosi!

 7. La multi ani, la multi ani ! Plin de cuvinte frumoase 🙂

 8. LA MULŢI ANI şi la cât mai multe postări interesante!

 9. Pingback: LA ŢARĂ «

 10. La Mulţi Ani, Bloguleţ !
  Cu asemenea Mămică,
  Sigur, eşti un Fericică !

  Onu

 11. LA MULTI ANI BLOGULET !!!!
  p.s. al meu a implinit 2 ani pe 18 iulie, ai o dedicatie muzicala.

 12. LA MULTI ANI bloguletului tau!
  Al meu este un pic mai mic. 🙂
  In septembrie implineste 1 anisor.

 13. Pingback: Boc nu a auzit de demisia de onoare sau de harakiri? « Hai ca se poate!

 14. La mulţi, mulţi ani! Am un cadou pentru tine:

 15. La, La, La:
  Mulţi
  Cititori,
  Prieteni,
  … ani, dacă doreşti.

 16. Pingback: Inocentul – XI « Ioan Usca

 17. Pingback: Telepercepţie « World of Solitaire's Blog

 18. La mulți ani!
  Apreciez munca ta susținută pe blog și în blogosferă… Tot cu un an în urmă a apărut și blogul meu… am omis, din lipsă de timp să îl omagiez… dacă nu voi avea timp până la sfârșitul lunii iulie, poate o s-o fac la anul…
  Numai bine și spor la scris!

 19. La Multi Ani ! Mai sunt atatea de spus…

 20. Pingback: Comentarii la Facerea – 42 « Ioan Sorin Usca

 21. Pingback: Ioan Usca/Ioan Traia – Comentarii la Psalmul 52 « Ana Usca

 22. Pingback: Este ceva putred in sondajul IPP « Hai ca se poate!

 23. Pingback: Ioan Usca – Ultimul Mitropolit – 50 « Caius

 24. Pingback: Inocentul – XII « Ioan Usca

 25. quasiote

  La mulți ani!
  Și al meu împlinește foarte curând aceiași vârstă.

 26. Nu mă deranjează că m-ai pus ultimul pe listă, ci, sunt deosebit de încântat că însemn ceva pentru tine.
  Sărut mâinile, mulţumesc şi La Mulţi Ani cu sănătate, ţie, şi „blogoreală plăcută”!

 27. Mulţumesc mult de tot pentru urări !

  Îmi sunteţi tare dragi ! De ce ??? Pentru că îmi acordaţi un pic din timpul vostru, iar timpul este foarte preţios ! Pentru că nu-mi sunteţi doar cititori, îmi sunteţi prieteni …

  La Mulţi Ani ! SĂNĂTOŞI !

 28. Pingback: Argumentul ”Foame” « World of Solitaire's Blog

 29. La multi ani, blogulet! La aniversarea de zece ani la fel de voiosi sa ne gasim 🙂

 30. daca doresti sa facem link exchange cu siteul http://www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul „filme online gratis subtitrate” daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
  mersi

 31. Eu sunt mai mic intr-ale bloguitului, mai Madi, si vii tu si spui lucruri aici, care ma fac sa rosesc. Multumesc tare mult, minune de fata! Si nu ma mai intimida, OK?:) Si la multi ani, ma, ca asta era ideea!

 32. Pingback: L-AŞ ALEGE ? « World of Solitaire's Blog

 33. La multi ani si la mai mare!

 34. Pingback: Dictionar: ”Autonomie” « World of Solitaire's Blog

 35. Pingback: Multiple personality « Simion Cristian

 36. Pingback: Fără pene « Nataşa

 37. La multi ani! iti zic si eu bloguletule. Eu sunt un prieten mai nou al tau. Vad ca ai deja multi prieteni si asta ma bucura, pentru ca prietenia poate fi asociativa. A e prieten cu B, B e prieten cu C, inseamna ca A e prieten cu C.
  Pe curand si sa ne anunti cand ai chef de joaca.

 38. Multi ani blogului tau, fata draga. Sa te bucuri de el. Si cititorii tai, alaturi de tine.

 39. Pingback: Scrisoare deschisă « World of Solitaire's Blog

 40. Pingback: Final « Ioan Usca

 41. Cu ceva intarziere ma alatur si eu celor cu ganduri bune si inaltatoare pentru tine si pentru condeiul tau virtual 🙂 La cat mai multe posturi, la o cat mai bogata inspiratie si la cat mai multi anisori de creativitate si sinceritate. La multi ani din nou!

 42. ai pregatit si tort cu lumanari …interesanta ideea 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s