FEMEI CELEBRE LIBERALE

Vorba vine, că nu le văd chiar aşa celebre …

Pornesc de la două cazuri concrete. Unul, de tristă faimă, care plin de ură antiromânească, de veninul invrăjbirii românilor, împotriva lor înşişi, s-a dovedit, nici mai mult nici mai puţin a fi fost cea ce incrimina; un gen de hoţul strigă hoţii.

Şi altul recent, despre care am citit pe net, că-şi dă cu părerea ca să se bage-ntr-o seamă, de care este mult prea departe, crezând că  dacă simpatizanţii liberali, au votat-o sunt atât de înapoiaţi spiritual, să nu priceapă utilitatea socio-politică a noii alianţe, care se prefigurează cu scopul de a scoate Ţara, din marasmul imposturii. Mai mult, remarc lipsa de jenă, de a încerca, să-şi declare disponibilitatea, de a  face opoziţie în cadrul PNL. Sunt uimit de răbdarea politică a lui Crin Antonescu. Ex-premierul Tăriceanu, a fost mai Preşedinte.

PS: Am toată admiraţia pentru Ponta, care i-a arătat locul în democraţie, lui Geoană ! Bine-i spunea Napoleon lui Ney: “generale, eşti mai înalt cu un cap, decât mine, dar dacă nu-mi execuţi ordinele, voi face să dispară această diferenţă !”

Publicitate

43 comentarii

Din categoria Politică

43 de răspunsuri la „FEMEI CELEBRE LIBERALE

 1. despre FEMEI numai de bine 😉

  • CELLA,

   Multumesc, sunt feminist, dar oare n-ai bservat ca si Tara este tot femeie ?

   Madi si Onu

   • Mulţumim, însă rectific: ţara nu este femeie, ci este condusă de către femei… cu rămăşiţe de organe masculine, atîrnîndu-le în nădragi. Iar femeile reale (şi tinere, mai cu seamă), au fost obligate să devină bărbaţi… simbolic şi popular dar şi populist analizînd. Citiţi-mi ultimele postări pe internet. Vă rog, impreună cu ceea ce am transmis pe Facebook. Mulţumesc frumos.

   • Amy,
    Vaaaai tu, ce aspra esti:Patria Mama!Mama nu este femeie?
    Tu nu ai cultul mamei, a carei imagine sa o feresti de poluarea alaturarii celor de care vorbesti atat de convingator?
    Ce sa ajunga, a fost aspiratia lor, si respectam liberul arbitru.Te vom citi cu multa placere, si multumim pentru invitatie; dar comentarii…, fi-vom noi la inaltimea ta?
    Dar ce mai faci tu Prietena, volatila, parca; pe ce meleaguri, iti mai petreci veacul?
    Noapte cu Pace! Iti ureaza,
    Madi si Onu

 2. E greu prin hatis incaltat in tenisi, Onule… Si cam asa imi pare Crin, sper sa ma insel. Insa ca-n fiecare partid, in PNL sunt multe javre. Dar vine primavara, se mai practica acea curatenie?…

  • Teo,

   Mahatma Gandhi, cu ganduri pacifiste, fara macar tenisi, cu talpile goale, a creat paradigma demnitatii pacifiste; fara urmari oare, pentru India ?
   Multumim, imaginatie, neingradita !

   Madi si Onu

   • Mulţumesc, dragii mei. Îmi face multă plăcere să stau ‘la taclale în faţa unei cafele/ceai din cînd în cînd, cu dumneavoastră şi prietenii noştri. Fiindcă, e un obicei globalizat(or(?? şi foarte sănătos şi inteligent. Din păcate, nu am timp fiindcă fac REI în 3 locuri şi aştept să încep să îl fac şi în al 4lea..cel mai ‘adevarat’pentru romînii care au fost de la bun inceput de partea mea si straini care i-au ajuitat pe ele si ei- şi nicidecum pt. ţigani, babe şi moşi, mahalagioaice şi mahalagii. Bine că, în afară de dumneavoastră şi alţi cîţiva profesionişti, mă ajută şi părinţii. Dar nu trebuie să rămînă(numai aşa). Fiţi alături de mine la examene..am emoţii, cum e firesc. Weekend plăcut!!

   • Amy, Cu mous-ul puternic strans in pumn, crezi ca te putem ajuta, sau cu un coniac Napoleon, langa o ceasca de cafea fierbinte?
    Cu gandul focalizat pe chipul tau placut misterios?
    Numai bine, in tot ce intreprinzi!
    Madi si Onu

 3. Pingback: Coridorul – partea întâi « Cristian Lisandru – Proză. Poezie. Uneori, politichie…

 4. @ Madi si Onu,
  Celia spune: „ despre FEMEI numai de bine ” !
  Eu insă nu-s de-acord desi iubesc FEMEIA !
  Da, „ despre morti numai de bine” căci mortii nu se mai intorc de la groapă să-ti facă rău dar FEMEIA te loveste când te astepti cel mai putin iar dacă-i vorba de FEMEIA POLITICĂ, este in stare de orice ca să-i tii calul de căpăstru să-l călărească !
  In rest, s-avem sănătate căci, PENSIA INJUMĂTĂTITĂ nu contează !
  ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/01/16/sparanta-se-numeste-curtea-europeana-a-drepturilor-omului ) .

  • Aliosa,
   Nu mai fi necajit, armata se apropie incet de sfarsitul rabdarii 😀

   Dă clic pentru a accesa tabel_3_38005800.pdf

   Madi si Onu

   • @ Onu,

    Multumesc pentru incurajare ! Da, „ARMATA se apropie incet de sfârsitul răbdării” dar multi dintre pensionarii ei se apropie tot mai mult de groapa neagră si rece de unde nimeni nu se mai intoarce nici pentru a face rău dar nici pentru a se bucura de repararea răului făcut de niste indivizi plini de ură impotriva ei si nu numai.
    Mandatul pe pensie care altădată aducea o rază de SPERANTĂ in casa pensionarului militar, acum la inceput de an 2011 a adus jale si disperare : deja doi camarazi au MURIT (DUMNEZEU să-i odihnească in pace) din cauza celor ce le-au DIMINUAT pe nedrept pensia un drept privat.

 5. De unde ai luat poza aia înfiorătoare? 😆
  Până la urmă am reuşit să şi citesc, dar mi-a luat ceva timp să meditez la femeile liber…ale. 😉

  • Am furat-o de muuuult de pe blogul lui Răzvan Exarhu 😆

  • cammely,

   Poate-ai sa crezi, ca fabulez, dar, puterea de anticipare a gandurilor mele blogerristice, din partea lui Madisor, este pentru mine, entuziasmanta.
   Concret, cand scriam, mereu ma gandeam cu offf de jale, si l- alte nume fatale: ca Nutica, Robertina, si poate, Raluca, de-nfioratoare-nfatisare.

   Sa mai repet, ca impreuna, Madi si Onu, suntem una, cum pe cer apare LUNA ?
   Cu bine, „om frumos” !

 6. Pingback: Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a declarat într-o conferinţă de presă, că procesul de recalculare este folosit în bătălia politică şi că celor care fac acest lucru ar trebui “să le fie ruşine” « Hai ca se poa

 7. Pingback: Arădeanul care a reuşit să scape prin instanţă de taxa auto se plânge de hărţuire din partea ANAF « Hai ca se poate!

 8. Salutăm inserarea replicii geniale a lui Napoleon. Mă abţin de la comentarii în ceea ce îl priveşte pe Geoană, din n0aptea în care s-a bucurat ca un copil, mult prea repede, fără să realizeze că maşinăria infernală a portocaliilor lucra la intensitate maximă… O seară bună să aveţi!

  • Cristian,

   Corect, fiecare avem copilul in fiinta; care se manifesta in puritatea naivitatii sufletesti;
   ai dreptate; si eu, care-l credeam un diplomat veritabil !
   Scena a fost usor penibila…., edificatoare.
   Si voua, o noapte cu Pace !

 9. Pingback: O figură cu stil. Sau despre blogul lui Alex Mazilu « Blogul lui Teo Negură

 10. Pingback: Naufragiatul « Cristian Dima

 11. Și zi-i așa, ‘coane Fănică’: în linkul oficial mă făcuși simpatizantă liberală!! :))))
  În afară de simpatia pentru ‘pletele’ lui Antonescu nu văd nimic seducător în politichia liberală de la noi 🙂 Momentan țin ochii pe prințesul Duda 🙂
  Dar mulțam de semn!
  Bună dimineața

  • Andi,

   Ba, mai pardon !
   Un spirit suplu, ca al tau, nu poate fi decat cel putin liberal.
   Din cat te-am citit, si intuit, ai fi expresia abstracta/pura, nepoluata de nimic romanesc, a acestei eliberatoare ideologii, pentru cine i-a inteles esenta, si nu o repeta ca un papagal in devenire romana.
   Sau poate, te-am fetisizat, nemaiavand rabdare in asteptarea unui asemenea spirit ?

   PS:
   Daca explicatia nu ajunge,
   Cu inima ce se frange,
   Madi si Onu, din suflet greu de tulburare,
   Iti implora, un umil „IERTARE!”

 12. Pingback: Exologie « Andi Bob

 13. Pingback: Masacrul « Ioan Usca

 14. Pingback: Tenebre – 16 | Caius

 15. Pingback: Amintirea unei stele « Gabriela Elena

 16. Pingback: In atentia medicilor de familie: Ministerul Sănătăţii a supus dezbaterii publice proiectul de Ordonanţă pentru modificarea şi completarea Legii 263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă &

 17. Explicația-i beton/ Că bine se știe/ Înspre Madi și cel On’/ Jos i-o pălărie!! 😛
  Alivoar

 18. Pingback: Metafore dansante « Andi Bob

 19. Draga Onu, tu ai cumva si blogul Solitaire Amalgam ?

  • Draga THEO,
   Da, dar greu accesibil si cu ajutorul lui Madisor, am renuntat la el. Este o platforma tare dificila; si e pacat!Incerc sa recuperez cate ceva; sunt primii mei pasi in blogosfera.Multumesc si bravo pentru descoperire! este o performanta!Madi si Onu

 20. Nu eu am descoperit ci altii 😦

 21. Dragii mei doamnă şi domn, vă mulţumesc nespus pentru gîndul dumneavoastră frumos. Din păcate,’studentă la master acum în Relaţii Internaţionale’ cu un grup de mucoşi neisprăviţi şi retardaţi, dar şi cu ‘doamne’ de alte religii şi orientări, pe care îi plac unii dintre profesori în schimb..nu ştiu cum m-aţi putea ajuta. Atîta timp cît dreptul meu la viaţă sănătoasă şi independentă! dar mai ales cel la studiu neîntrerupt şi susţinut!!!! mi se încalcă de atîţia ani. Şi mai ales, înainte de fiecare examen! Citiţi ce am scris pe blogspotul meu(no.2). Ca să vedeţi că, dacă drepturile mi-au fost încontinuu! încălcate din cauza politicii făcute de nişte retardaţi (copii din PSD şi PDL, cred) totuşi nu mi s-a permis să mă plictisesc…deloc!! Pe curînd, prieteni, în faţa unui vin fiert şi bun!! Amy N.

 22. Dragii mei, îmi plac mult oamenii care simt..adică tac şi fac.
  Am scris 8 pagini pe de rost la examen şi iarăşi nu am copiat deloc..singura dintre cei 80.optzeci.studiindu-i mereu atent şi ‘diplomatic’ să ştiţi. Însă sunt în sesiune şi netrebnicii ăştia m-au privat periodic-înainte de fiecare examen-de dreptul meu de studiu a doc. pe care profii ni le-au postat pe net. Şi evident că eu ştiu mai mlte decît colegii şi colegele meu şi chiar o droaie de doctoranui etc., că nu am străns din dinţi şi n-am învăţat degeaba, an şi an, de-atîta timp..dar ştiţi..tinerii ăştia P.S.D.işti şi P.D.Lişti(îi cunosc mai demult şi chiar ele şi ei s-au dat de gol, acum) mă privează de drepturile mele de a învăţa după documentele şi cărţile postate pe net, ale profilor, pt.care în fond, şi eu plătesc, ca toate-toţi!! În mod periodic, înainte de fiecare examen îmi taie contul şi accesul la fişierele on line..şi nu am hardul a.î. să le salvez pe toate..aşa încît..nu îi puteţi face zob, în definitiv, ca să nu mai aducă politicile de partid, în facultate unde nu facem politică, dar numai învăţăm???
  Oricum sunt şi voi fi întotdeauna prea ‘ştiută şi crescută’ ca să ămi fie teamă de rîme de genul ăsta, mai ales. Totuşi, nu mai scapă ţara şi oamenii cinstiţiu odată, de ele şi de ei? Vă pup. P.S. Atenţie mare însă: la hoţii, perversiuni şi minciuni nu îi întrece nimenea nicicînd!!

  • Amy, draga noastra,asculta-ne cu atentie!
   Intre urechiusele tale dragute, tu dispui de cel mai performant computer. Nu ai nevoie de cei despre care vorbesti.
   Nici macar sa-ti pierzi timpul gandindu-te sau vorbinddespre ei.
   De facut zob, nici vorba. Nu merita efortul!
   Incearca, sa-ti faci un soft personal de utilizare, si-ti vei mai aminti de ei, ca de un cosmar.
   Mare adevar spui, despre ATENTIE.
   Nu-ti inchipui, de unde poate aparea IUDA, cu tot arsenalul lui de ticalosii.
   Si-ti multumim mult!
   Cu bine, si gandul la SOFTUL personal!
   Madi si Onu

 23. Să-mi dea Domnul odată, iar asta înseamnă bani şi putere deplină(adică susţinere în toată regula..tehnocrată). Mulţumesc. Weekend plăut!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s