GUNOI POLITIC …MEDIATIZAT !

ICCJ a decis …Voiculescu a colaborat cu Securitatea !

De obicei, nu-mi încarc mintea cu gunoaie. Am totuşi un Recycle Bin, fie şi pentru a-mi degaja clipa de gunoiul apărut întamplător şi mizerabil în  existenţa ROMÂNIEI. Aşa se face, că în R.B.-ul meu, figurează , câteva fapte abominabile, nenorocitoare de ŢARĂ.

Nu voi da numele celor care le-au generat. Le ştim cu toţii, ne oripilează prezeţa lor, stomacul nostru le suportă cu stoicism. Ar fi inutil, deja suntem pe marginea prăpastiei, datorită  inconştienţei lor criminale. Aş vrea însă, pentru a mă edifica, să aştern câteva nedumeriri personale, poate unii care se dau prea fără măsură, vor realiza că, în fapt, sunt  tot material de R.B. Fie şi pentru motivul, că nu-şi conştientizează poziţia penibilă, sau ne cred pe noi incapabili a-i aprecia ca atare.

Dar, înainte de a continua, din demnitate personală, doresc să mă  lămuresc: ce înseamnă fi colaborator al securităţii: A TURNA sau A TRĂDA, a eluda sau a minţi, jurând cu “să moară mama” ? După mine, şi cred că pentru fiecare, ar trebui sa existe un unic criteriu de valoare:BINELE NEAMULUI şi al PATRIEI.”

Lui să ne raportăm cu orice pornire nesănătoasă, cum ar fi interpretarea modului constiţuţional, de a nu încheia alianţe imorale pentru guvernare (gen Băsescu, şi-a lui mare dreaptă DA, cu Felix Voiculescu, trădătorul penibil al USD, graţie căreia a intrat în Parlament).

Lui să ne raportăm, când trădăm partidul care ne-a ridicat pe scara politică. Şi tot lui, să ne raportăm în apucăturile animalice de lăcomie, arivism şi de necugetare civică. Aşadar, pentru mine şi cred că pentru orice român demn, este mai condamnabilă decât colaborarea cu Securitatea, TRĂDAREA lui Voiculescu din 2005, când prin trădarea USD,  a creat premisele nenorocirilor pentru NEAM şi ŢARĂ, la care asistăm astăzi.

Se irosesc bani, pe o pălăvrăgeală inutilă şi penibilă, alergându-se după fapta abominabilă a lui Felix, dar nu se rosteşte  esenţialul şi asta, pentru că e la modă sa fii un neghiob folosind prejudecăţi nefast-tendenţioase demnităţii româneşti. E mai important, să vorbim despre un trecut mort, incriminat în numele oportunismului. Merge, ne satisface vindicativ-orbeşte, orgoliul necăpătuit.

Nu ne jenăm, să recunoaştem, că din cauza incapabilităţii ideologice dreapta , stânga, agricultura şi economia, au ajuns la pământ, iar noi, trebuie sa muncim pentru alte ţări. Azi în ignoranţa noastră civică, ne preocupă dacă va fi eficientă USL, întrucât Voiculescu a slujit securitatea, şi nu cum s-o eficientizăm politic, neuitând de prezenţa mereu nefastă a acestuia.

PS: Mă întreb debusolat, dacă nu cumva, sunt mai bolnav decât bolnavii cerebrali, de nu pot pricepe asemenea porniri. Ignorăm trădări politice notorii, devastatoare pentru PATRIE, doar pentru că e mai uşor să folosim şabloane insidioase, gata prefabricate.

CE PĂCAT !

MADI şi ONU

Publicitate

38 comentarii

Din categoria Politică

38 de răspunsuri la „GUNOI POLITIC …MEDIATIZAT !

 1. Pingback: Poveste de vis (26) « Blogul lui Teo Negură

 2. @ Madi si Onu,
  Bună seara , bunilor ! Eu am fost plecat cu treburi si de-aceea n-am răspuns generozitătii voastre si răbdării cum numai cei intelepti o au . Asa cum am spus pe : http://aliosapopovici.wordpress.com /2011/03/07/am-fost-si-eu-acolo , in perioada 08-12/03 a.c. am fost si eu acolo unde n-ar fi trebuit să merg de nu se -ntâmpla ce s-a-ntâmplat in ultimii patru ani . Desi n-am colaborat cu securitatea ca FELIX , am fost taxat de chiar securitatea cu care a colaborat mogulul urât de marinar. Cum SPERANTA moare ultima iar DREPTATEA triumfă mai devreme sau mai târziu, asa s-a intâmplat si-n cazul meu dar asta-i altă poveste. Adevărul este că m-am scârbit de mârsăvia politicii de la noi asa că, mă opresc aici urându-vă o seară minunată si multumindu-vă că mi-ati tinut blogul treaz prin pingbackurile trimise si comentariile făcute .
  „ Prietenul la nevoie se cunoaste ” iar domniile voastre ati demonstrat cu prisosintă valabilitatea acestui străvechi proverb.
  Cu stimă, Alioșa.

  • Aliosa,
   Bine-ai sosit! Efectiv ne-am intrebat, de ce n-ai mai aparut, nici pe blogul tau. Dar, bine canu-i ceva rau. De altfel, ca intotdeauna in posturile noastre, firul Ariadnei duce la romanism; notiune despre care, cineva, mi-a spus raspicat: ma lasi, auzi, romanism!?
   Personalitatea noastra fiind alta, n-am luat-o in seama pe doamna respectiva; am trecut-o la RB imediat, fara a-i onora provocarea. De altfel, fiind integi psihomental, si neposedati de diavolul politicianist, nu prea are importanta trecutul politic al cuiva, cat timp aduce bine semenilor sai, sau nu mai face rau.
   Obsesia oportunista a unora, fata de trecutul politic incert al cuiva, ni se pare asemenea manifestarii unui canceros care nestiind ca-i bolnav, e fericit nevoie mare, cu toata macinarea interna a bolii.
   Oare cultura, sa nu aiba nici o influienta asupra noastra?
   Victor Hugo, prin a sa „Mizerabilii” sa nu ne fi invatat nimic? La ce mai citim?
   Este ca si cum ne-am face cuvios cruce, dar trairile noastre instinctuale, raman aceleasi.
   Postul este un repros adus celor, care nu vad decat Securitatea, si nu raul adus de Voiculescu, prin alianta politica tradatoare din 2005, „solutia imorala”, prin care cel care a recurs la ea, nu s-a gandit la notiunea de morala anticomunista, imprastiata obsesiv si oportunist,ca virusul gripei, prin stranut.
   Cu prietenie, Madi si Onu
   Daca ai avut probleme, suntem convisi ca au provenit de la asemenea specimene, oportunisti dezaxati, adepti apeland la „solutii imorale”, benefice lor, in acel moment. Arunca-i la RB!
   Cu prietenie, Madi si Onu

   • @ Madi si Onu,
    Da, am avut probleme mari ,tocmai din cauza unor indivizi fără scrupule, oportunisti dezaxati, lacomi după foloase necuvenite, imorali si dornici de parvenire, care, in nesimtirea lor , nu se gândeau decât la profit cu orice pret , santajul fiind la ei atuul principal . Culmea ipocriziei , ca să primesti ce era un drept al tău, NENOROCITII, te santajau cerându-ti fără pic de rusine, bani cât cuprinde ! Cât despre colaborarea cu fosta securitate, la noi e deja moda ca atunci când spunând adevărul deranjezi sau pui in pericol puterea ( indiferent de culoarea ei politică ” , să -ti facă vreun „ dosar de colaborator ” …… ca să câstige ipocritii timp , să te descrediteze si impiedice să-ti realizezi planul. Fără să folosesc „ RB” -ul , i-am dat deja de mult dracului pe „ oportunistii dezaxati ” !
    Noapte frumoasă vă doresc !
    Cu respect, Alioșa.

   • Aliosa,
    Bine ca s-a rezolvat, nefavorabil lor!Important este echilibrul inerent unei sanatati rezistente oricaror agresiuni, imprevizibile.
    Si voua, O noapte cu Pace!
    Madi si Onu

 3. Pingback: Inocentul – 24 | Caius

 4. Pingback: Canyon Palo Duro 2 – Fotografii – Amarillo Texas S.U.A. « Cosmin Stefanescu's Blog

 5. Pingback: Tsunami | alexandrescudaniela.com

 6. Pingback: Printre (cruci)fixuri şi cruci « Blogul lui Teo Negură

 7. Pingback: Flori « Ioan Usca

 8. Pingback: Parfumul Cenușăresei « Gabriela Elena

 9. Cum spuneam si in alte comentarii, sunt apolitic(a) si nici nu ma bate pe umar vreo idee sa ma lepad de ignoranta in acest sens. In schimb instinctul mi-a fost mereu de ajutor in a „citi” cartea unui om iar Voiculescu imi pare a fi un individ cu suflet mare, dar cu o minte corupta sub presiunea politica romaneasca. Cred ca nici un om rational, dar, mai ales, vertical, nu poate sa fenteze caderea sub jugul nefast al interrelatiilor economico-politice ce se desfasoara intr-o tara ca a noastra. Ganduri bune va trimitem din aceeasi tara de mare jale!

  • Daniela,
   Problema, este de a fi sau a nu fi un tradator mizerabil.
   Si nu are nici o contingenta cu politica, decat in plan moral, pe care daca aspiri sa il ai, cuprinde si politica.Politica este o notiune de viata atotcuprinzatoare, si moral, asa trebuie privita!
   Ai fost totusi delicata, iar faptul te onoreaza.
   Onoapte cu Pace!
   Madi si Onu.

 10. Pingback: Exclus « Rinder Razvan Catalin

 11. Pingback: FLOTA ROMANIEI « Hai ca se poate!

 12. Pingback: Cutremurul din Japonia. Influente imediate asupra economiei mondiale! « Popateapa's Blog

 13. Pingback: Astazi 15 martie 2011, Csibi Barna functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, l-a “spânzurat” pe Avram Iancu la – „Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor” – Ce

 14. Pingback: Astazi 15 martie 2011, Csibi Barna functionar public in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita, l-a “spânzurat” pe Avram Iancu – „Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor” – Ce pa

 15. Pingback: Motiunea de cenzura, greva si mitingul de astazi 16 martie 2011

 16. Pingback: Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru zona de vest şi sud-vest

 17. Pingback: Motiunea de cenzura de astazi 16 martie 2011 « Hai ca se poate!

 18. Pingback: Mictiunea de cenzura « Rinder Razvan Catalin

 19. Pingback: Când zidul se surpă « Gabriela Elena

 20. Pingback: Bravo Orban Viktor! Bravo UDMR! Traiasca Ungaria Mare! « Popateapa's Blog

 21. Pingback: Viitorul meu « Rinder Razvan Catalin

 22. Pingback: Milescu cercetat de DNA « Popateapa's Blog

 23. Pingback: Ce-ar fi daca am ajuta victimele din Japonia, scriind pur si simplu?! | alexandrescudaniela.com

 24. Pingback: Gânduri bune « Gabriela Elena

 25. Pingback: Leapsa blogosferica | alexandrescudaniela.com

 26. Pingback: PNL vrea sa auda care e pozitia oficiala a Romaniei fata de atacurile din Libia « Rinder Razvan Catalin

 27. Pingback: Europenii si americanii în Libia « Popateapa's Blog

 28. Daca BOLNAV inseamna sa ai coloana vertebrala de om si nu de vierme, sa ai constiinta, caracter si valori morale, integritate si respect pentru cei din jurul tau, atunci toti trebuie neaparat sa se imbolnaveasca, pentru a mai avea tarisoara noastra putina speranta!

  • Gabriela,
   „As preferaMens sana in corpore sano.”Desi, poate ceva poliartrita reumatoida, din aceea care te incovoaie in unghi drept, nu ne-ar strica, sa constientizam valoarea verticalitatii, si sa ne-o dorim de facto.
   Apropo, avatarul tau, este facut langa o apa, la umbra unor salcii?
   Imi aminteste de verdele intens al salciilor dunarene, natale.
   Iar tu, o pata fulguranta, in cromatica vie a Naturii.
   Madi si Onu

 29. Pingback: Angajat în depăşire pe şoseaua minţii « Gabriela Elena

 30. Pingback: Înviorare mentală « Gabriela Elena

 31. Pingback: Angajat în depăşire pe şoseaua minţii | Gabriela Elena's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s