NERECUNOŞTINŢĂ

Motto: ”Sinceritatea este partea esenţială a caracterului” – Kant

Noul Ministru al Muncii, putea fi din interiorul PDL, dar a venit ca un comisar sovietic, crede Adrian Năstase. Poate Adrian Năstase este maliţios, ca Opoziţia, dar nu-l uit pe Vasile Blaga, la Convenţia PDL, când afirma că s-au luat pentru Guvern, persoane de pe stradă.

Suspectându-l aluziv, la premier, abia ieri, dupa numirea lui Sebastian Lăzăroiu, l-am înţeles: filonul stradal al numirilor, era probabil Şos. Cotroceni. Însuşi deputatul Cezar Preda a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că „Ministrul Muncii ar fi trebuit să provină din interiorul partidului”.

PDL are resurse din interior pentru a-şi pune miniştri şi noi chiar aveam oameni cu expertiză în domeniul muncii”, a spus parlamentarul democrat-liberal, potrivit Agerpres, citat de Hotnews.

Îmi pare rău, pentru lipsa de reacţie bărbătească a Premierului BOC, şi gândindu-mă cum să-l ajut, de fapt, să ne ajutăm, mi-am amintit că infuzia de păducel ar putea avea efecte afrodisiace, prin intensificarea circulaţiei sanguine periferice: creier şi membre.
Starea fiziologică succesivă, se soldează cu un gen de îmbărbătare/întărire de caracter, când persoana nu mai înghite orice ingerinţă în opţiunile personale şi va lua atitudine, să nu-i mai fie desconsideraţi colegii de partid, prin tot soiul de veleitarisme intempestive.
Astfel, poate PDL va conduce “inteligent” ŢARA !

PS: De altfel, dacă nu mă înşel, tot din  zona cotrocenistă cineva, nu ştiu cine, ca ordin de mărime, a mai glosat, pe tema păducelului, cum că ar fi important pentru sănătate, iar în viziunea concepţiei extrem-orientale, potenţa este expresia stării generale de sănătate normală.

Madi şi Onu

10 comentarii

Din categoria Politică

10 răspunsuri la „NERECUNOŞTINŢĂ

 1. Bună seara !
  În general, mă feresc să comentez articolele dvs. politice deoarece apreciați integritatea și onoarea și, chiar dacă ne despart apartenențele la doctrine politice diferite, vreau să rămânem într-o relație amicală pentru că avem și multe alte trăsături de caracter comune.

  Este normal ca PDL-iștii să fie supărați de numirea unei persoane din afara partidului pentru că acesta nu are organizații politice în spate care să le aducă voturi.

  Dar oare de ce nu v-ați revoltat când domnul Adrian Năstase l-a adus pe Gușe în partid și i-a dat o funcție importantă ? Pentru că nu sufla nimeni atunci ?

  Orice partid are voie să folosească oameni care nu fac parte dintr-un partid politic.

  Ministrul Andrei Marga atunci când a fost numit la conducerea Ministerului Educației nu avea aparteneță politică. Lista poate continua.

  Sperând că nu vă displac comentariile contradictorii, vă doresc o seară bună!

  • dictatura justitiei,

   Buna dimineata, Ludicitate !
   Tu spui:
   „În general, mă feresc să comentez articolele dvs. politice deoarece apreciați integritatea și onoarea și, chiar dacă ne despart apartenențele la doctrine politice diferite, vreau să rămânem într-o relație amicală pentru că avem și multe alte trăsături de caracter comune.”
   Eu raspund:
   „Măgulitor. Nimic de zis. Suflet- pereche, deschis!”
   Iar pentru raspunsul meritat, voi scrie postul inspirat.

   O zi, chiar fara contradicţii,
   Că de la mine,
   Certamente, nu vor fi.

   Madi si Onu

 2. Pingback: Basarabia Rosie. Democratia in derapaj « Rinder Razvan Catalin

 3. @ Madi si Onu,
  Eu asta nu inteleg : oare Boc nu a auzit sau nu a fost informat de consilieri când individul plecat de la Cotroceni a spus .
  a )„ Boc este un premier ERODAT ” !
  b) „ Boc este un EROU ” !
  Si-atunci , cum se explică numirea celui cu două fete?
  Dacă mie mi-ar fi spus cineva asa ceva când eram la comanda …….era trecut pe „ linia moartă ” si nicidecum promovat !
  O seară fără cosmarul Lăzăroiu !
  Alioșa.

  • Alioşa,
   Credem că dl.Boc, a făcut o fixaţie, din a rămâne premier; chestiunea cu perseverare diabolicum.Şi pentru asta subordonează totul, şi demnitate, şi ruşine,acestei fixaţii. Sau poate are vreun plan diabolic de răzbunare? că ăştia însemnaţi de naturăpot fi monstruoşi. Un exemplu avem!De altfel, am văzut undeva, că în geantă, avea numele Sulfinei Barbu!Deci, vina n-ar fi la el. Dar oare lucrurile nu sunt clare?
   O seară fără rău! Madi şi Onu

 4. Pingback: Miercurea fara cuvinte – “bilete de papagal” « lunapatrata

 5. Pingback: Orice cale îşi are povestea ei « Gabriela Elena

 6. Pingback: miercurea fara cuvinte-6 (Wordless Wednesday) « Rokssana's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s