SULFINA BARBU

Motto: Unii bărbaţi sunt ingraţi!” – Madi şi Onu

Cu aer exotic, indo-european, cu ten smead de creolă bonapartină, cu o tenacitate, demnă de o luptătoare, pentru o cauză mai bună, Sulfina Barbu, mi-a plăcut la început, ca femeia ministru, de la Mediu. Apoi, bruneta cu strălucirile magnetice ale tunsorii bărbăteşti, a dispărut, din gândurile mele feministe.

A reapărut, după sugestia Ralucăi Turcan, dată PDL-iştilor, de a ieşi la confruntarea polemică directă cu Opoziţia. Şi recunosc, s-a integrat mănuşă, sugestiei propagandistice, de mai sus. A apărut, şi apărat asiduu, politica guvernamentală, pe unde a fost invitată. Am văzut-o şi la Convenţia PDL, citind periodic, dintr-o fiţuică. Luată astfel în seamă, mi-am zis că va urma o avansare în Guvern. Post factum am aflat că era predestinată de premier, ca ministru al Muncii.

N-a fost să fie …

Îmi pare rău pentru eforturile doamnei. Şi mă întreb înciudat pe soartă: oare, de ce n-au noroc unele Doamne ? Norica Neculai,  nu a ajuns la Justiţie, Mona Muscă, a dispărut de tot. De Raluca Turcan, nu prea mai aud. Moni Gabor şi-a pierdut fetiţa în Justiţie, Oana Zăvoranu, şi-a pierdut sarcina. Nu mai ştiu cine, au plecat de la Palatul Cotroceni.

OFFF, INGRAT UNIVERS !

Madi şi Onu

13 comentarii

Din categoria Politică

13 răspunsuri la „SULFINA BARBU

 1. @ Madi si Onu,
  „ De ce n-au noroc unele doamne ” ? Din LĂCOMIE ! Unele chiar că nu se mai satură de NICI UNELE !
  Mi-e tare dor de DOAMNELE modeste, inteligente, naturale si frumoase foc de altădată ! MI-E TARE DOR…… ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/06/09/MI-E-TARE-DOR….. ).
  Cu prietenie, Alioșa.

  • Aliosa,
   Sincer, eu cand spun femeie, sunt cuprins de dor: cand spunem viata, fiinta,spunem femeie,spunem mama,spunem prietena, spunem sora, spunem sotie, spunem fiica, spunem nepoata,spunem intr-un cuvant, feminitate.Asa o privesc pe Sulfina,cu toate tarele omenesti, si care, vrem, nu vrem sunt inerente viului uman, in grade diferite de intensitate. (NB oportunismul dezvoltat de tine asa de pertinent).Scopul postului este jocul, ludicul, in care tarele vizate de tine, sunt implicite.
   O duminica sfanta, asupra familiei tale, inclusiv, adorabilii Emanuel si mamica lui. Madi si Onu

   • @ ONU,
    Prietene drag, sunt de acord cu tine in proportie de 100% !
    La fel percep si EU, femeia numai că, uneori, imi aduc aminte asa, ca naivul, expresii gen : „ tigancă imputită” , sau , „ femei rujate si cu ochii iesiti din orbite ” si mă las dus de MUZA cea răutăcioasă in locuri extrem de periculoase si care la prima vedere par a fi chiar misogine . Si, nu te supăra, privind poza din imagine, poate gresesc , dar parcă văd niste „ ochi iesiti din orbite” vorba păcătosului …… !
    Trecând la o altă temă, te invit pe http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/06/09/MI-E-TARE-DOR …… de TEZAURUL ROMÂNIE , un comentariu la postarea lui „ KP ” legată de scandalul fostului sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn ……
    O săptămână minunată !
    Aliosa.

  • Aliosa, Eu imi mentin statutul la care m-au indemnat parintii, evitand reiterari penibile la data cand s-au produs.Privirea la care faci referire, poate fi expresia unui moment de sinceritate, care e mai specific feminitatii, prin natura sensibilitatii sale.Poate exprima nedumerirea, nemultumirea strict personala, poate acel perseverare diabolicum, care cred,omeneste, o onoreaza, ca expresie a fortei caracterului.Poate fi simptomul unui inceput de Basedow, cand nu trebuie sa abdicam de la statutul care ne obliga.PS:Inspirat de postul tau, am scris un post, intitulat Aliosa. Simplu, inclusiv comentariul facut la tine , si unPS,inspirat de o emisiune vazuta la A3, in timp ce-l scriam. Imi ingadui, sa-lpublic?
   Chiar de nu, multumiri, pentru a fi jucat rolul de muza.
   Toate bune, tuturor!Madi si Onu

   • @ back,Aapropo de DSK, informatia si comentariul Doamnei, apreciez ca sunt uluitoare , si nu lipsite de relevanta.As fi comentat, dar neavand elemente, nu mi-am ingaduit. Ceva, despre neacoperirea dolarului in aur, retin ca am citit, dar nemai -avand sursa, m-am abtinut, de la orice comentariu.
    Inceput stralucit, de saptamana! Madi si Onu

 2. Mie-mi ajunge soarta mea. Sau macar azi. Sau macar acum in momentul asta.

  Nu stiu cum sunt femeile acestea care apar in public, cum trec de la reflectoarele puternice la flacara abia palpaita a unei lumanari, dar stiu ca uneori inchid fereastra blogului ca sa nu mai aud forfota de-afara. Intotdeauna o redeschid caci am nevoie de aer curat sau poate, am nevoie de descatusare…

  • Claudia,
   In fiecare comentariu, te redescopar.
   Azi,imi apari pe o orbita extrem-orientala,dornica poate sa nu mai auzi forfota framantarilor propriilor ganduri.
   Imi place comentariul tau, marcat de eul propriu!
   M-am bucurat, sa -ti citesc/ aflu incercarea de descatusare. Te mai asteptam!
   Un final de saptamana, cum iti doresti!
   Madi si Onu

 3. P.S. Si mie imi placea (si cred ca inca imi place) Sulfina. E mai baietoasa ea asa si macar mai naturala cel putin la infatisare…

 4. Pingback: Avantaje « Ioan Usca

 5. Pingback: Mai,activistule! Emanatule! Mai, draga! « lunapatrata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s