ANTENA 3, OPREŞTE-TE ! FRIZEZI SECURITATEA !

Cine i-o fi spus Danei Grecu …eşti bună ?

Eu, în nici un caz !

Pentru că nu-mi plac persoanele care-şi pun poalele-n cap. Sunt pentru decenţă şi sper să nu se regăsească în posturile noastre atitudini teribiliste, care să frizeze nerespectul de sine.

Am să dau un exemplu. Zilele trecute, l-am văzut pe Mircea Badea, necăjit de-mi stârnea mila. Plătise o amendă CNA, de 15.000 RON, pentru că făcuse pe cineva „pufoasă”. Într-o ipostază corectă pentru el, avea dreptate. Uitase însă că, nu multe ore în urmă, nu-l mai scotea din chiorul, pe Preşedintele Ţării. Probabil o considerase o comportare normală.

Dacă aşa este, să exprime oare opinia USL, faţă de indecenţă ? Atunci, cum sunt mai buni componenţii USL: PNL şi PSD, în plan educaţional-social responsabil decât actuala Putere ?

Pe la emisiunile lor, se perindă o mulţime decompetenţe, în ale părerii aiurea. Însă, nu prea au spor, de nerăbdarea Danei Grecu, moderatoarea talk-show-ului, de azi, care , mare descoperire, reia problema creditelor nerambursabile pentru agricultură. Demagogie vindicativă, bătută-n piuă. Ajuns aci, încerc să evit proliferarea ei, şi întreb: dacă vă preocupă aşa de mult soarta ŢĂRII, a agriculturii, ia puneţi-vă un căluş, suflecaţi-vă mânecile şi apucaţi-vă de elaborarea documentaţiilor necesare implementării acestei facilităţi. Veţi spune că nu vă pricepeţi .V-aş crede, pentru că gălăgia şi incapabilitatea sunt  în raport direct proporţional.

Şi-apoi, nu văd un jurnalist capabil să facă un proiect de investiţii, conform exigenţelor UE, fie el şi Victor Ciutacu. Deci, adunaţi-vă tovarăşii de şotii mediatice şi faceţi ceva concret. Şi, încă un sfat ! Solicitaţi-l pe Dan D. Voiculescu, autorul cărţii PRAXIOLOGIA AFACERILOR, în care, pe lângă PLANUL DE AFACERI, (fără care, nu se acordă nici un ban, fie şi de cămătar), tratează atât DEMARAREA AFACERILOR, cât şi ADMINISTRAREA COMPONENTEI FINANCIARE A AFACERILOR, să vă înveţe şi ceva concret.

Încercaţi şi daţi-vă seama, de câtă apă-n piuă, bateţi zi de zi, în iluzia unui rating, pe pretextul unei contribuţii naţionale. Eu unul, mă simt jenat de gălăgia pe care o faceţi.

PS: Scriu, poate reuşiţi ceva mai bun şi pentru USL;  să-l stimulaţi , să facă dovada concreteţei politice, pentru care să merite să fie votat. Altfel, îmi pare rău, nu voi avea pe cine vota.

Madi şi Onu

Reclame

9 comentarii

Din categoria Politică

9 răspunsuri la „ANTENA 3, OPREŞTE-TE ! FRIZEZI SECURITATEA !

 1. Când a ajuns la putere Convenția Democratică am realizat cât de greu este să realizezi ceva și cum cel mai ușor este să critici.
  Îndrăznesc să vă cer părerea în legătură cu :
  http://dictaturajustitiei.wordpress.com/2011/07/12/interesele-cer-sa-fie-murdarit-absolut-totul/

 2. Pingback: Sa radem un pic ! | Michaelas Blog

 3. Pingback: Inima este pozitivă | Raza mea de soare

 4. @ Madi si Onu,
  Am mai spus-o si cu alte ocazii : sunt scârbit de ceea ce se spune si mai ales de felul cum se derulează emisiunile politice de la noi si , de aceea , mă uit la filme pe posturile de televiziune care nu intrerup filmul pentru publicitate.
  Cum nu am urmărit talk-show-ul respectiv, imi pare rău, nu pot să-mi dau cu părerea . Cunoscându-vă insă mai de mult ca niste onesti, integri si bineintentionati bloggeri, subscriu celor spuse in acest post si chiar mă alătur vouă in semnalul ce l-ati trimis prin bolgosferă celor de la USL căci altfel, ca si voi, nici eu nu voi mai sti cui să-i dau votul in 2012 !
  Cu acelasi respect, Alioșa.

  • Aliosa,
   bine remarcat;
   pe langa sesizarea asupra aspectului relativ comunistoid al tonului emisiunii, am urmarit si un memento dat USL, care nu dovedeste „facta non verba”.O seara excelenta! Madi si Onu

 5. Pingback: Despre eihttp://gabryellehelen.wordpress.com/2011/07/14/despre-ei/ « Gabriela Elena

 6. Pingback: Sa radem un pic ! | Mika Blog

 7. Dragi doamnă şi domn, nu ştiam că sunteţi ca mine: Romano-Catolici. Eu sunt şi împotriva politicilor socialisto-democrate, A1 şi A3 se ţin după mine, pe rînd şi fac totul să ştie ce fac eu în orice moment, pe lîngă faptul că, de cîte ori discut cu o persoană importantă pe care doresc să o atrag de partea mea, dau buzna peste mine şi mă întrerup. Cu toate acestea, văd că aveţi, în blogrollul dumneavoastră, şi 3 adepte P.S.D. Eu astăzi, mi-am făcut timp să îmi mai curăţ puţin, blogrollul meu şi intrînd să văd ce mai faceţi dumneavoastră pe acest blog, am început să mă întreb: nu cumva am greşit, să vă introduc în blogul meu, din moment ce eu nu fac politica opoziţiei dar nici pe aceea de curvăsăreală a politicii la putere în Romînia, de fapt_ Mulţumesc şi aştept răspuns, week end frumos s-avem!!

  • amy, our darling,
   Nu stiam sa fim atat de imprudenti, in privinta convingerilor noastre religioase.
   Sa intelegem din cuvantul tau ca esti impotriva practicilor ostile-fanatic social-democrate, dar le propagi, fara nici o remuscare?
   Daca n-am spune ca glumesti,ne-am simti jenati.
   Putem, gandind,astfel, sa avem un week end frumos? Madi siOnu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s