FRUST. BOC “dezminţit” de CE !

Din cotidianul Naţional de miercuri 20 iulie, aflu că mărimea de 3% a ratei reale de absorbţie a fondurilor europene, comunicată de CE, a fost raportată de către oficialii români de 11-12% ! 😀

Câtă neatenţie, faţă de CE, faţă de Preşedintele Băsescu şi faţă de poporul suveran !

Prompt, eurodeputatul PSD Cătălin Ivan  îi cere premierului Boc, să prezinte de urgenţă, un raport “clar şi exhaustiv” pe temă, pentru fiecare minister în parte, acuzându-l de inducerea în eroare a românilor.

Se va conforma domnul Boc ? Sau poate că inadvertenţa aparţine CE !?  Iar eurodeputatul s-a pripit ? Vor prezenta oare scuze Guvernului României ? Le vom afla şi noi ? Ori, în modestia sa proverbială, premierul va păstra, ca de obicei, discreţie ?

Madi şi Onu

Publicitate

14 comentarii

Din categoria Politică

14 răspunsuri la „FRUST. BOC “dezminţit” de CE !

 1. Frust și eu.” Nationalul ” al cui e ?

  Bună ziua!
  Sunt curioasă . O să urmăresc.

  • Tu, Carteziano, nu ma dezamagi!
   Ce-ar fi sa verifici CE?
   Nu mai cred ca semanam; nepotrivire de afect; esti prea daruita!
   Ai incercat rezolvarea problemei, sau ai adoptat metoda aratatului cu degetul, cameleonic la moda azi?
   Apreciez sansa de a nu fi suspectat si eu, „al cui oi fi”.
   Anticipat,spun ca apartin bunului simt si discernamantului specific lui homo sapiens!
   PS: Daca n-am sesizat subtirimea autoironiei, imi fac spasit, mea culpa.
   Madi si Onu

   • O, să fiu iertată.
    Recunosc că mi-a fost un pic lene. Și, apoi, nu pun la îndoială informația dar, experiența mă face, din 1990 încoace, să mă întreb despre un ziar sau altul a cui politică face.Citeam cu disperare !România Liberă ” păstrând fiecare număr cu sfințenie. Au venit minerii în toamna lui 1990 și s-au scris niște articole. Când Petre Roman a înființat PD-ul articolele comemorative, pentru morții din septembrie 1990 au fost scrise la 180 grade. Făcusem alergie la plumbul pe care-l respiram păstrând ziarele în care mă încredeam. Pentru ce ? Fiecare manipulează pentru o cauză. Informația crudă pe care ai dat-o am luat-o ca pe o informație și atât.

 2. @Leibniz,

  Si totusi, semanam!
  Prin finetea vibratiei!
  Imi vine, sincer sa spun:

  fi-voi iertat?

 3. Pingback: Iulian Urban, senator PDL, sustine ca adevaratii criminali din Norvegia sunt liderii Uniunii Europene. Pe undeva cred ca ii dau dreptate « Rinder Razvan Catalin

 4. @ Onu,
  Te mai surprinde oare ceva ? Ar fi oare prima dată când intentionat puterea aruncă in eter procentaje mincinoase pentru multimea infometată , păcălită si manipulată de 21 de ani ? DEZINFORMAREA si MANIPULAREA opiniei publice românesti sunt atuurile forte ale PDL !
  Si eu care-mi propusesem să nu mai scriu nici măcar in derâdere de …..,
  Pe mine nu mă mai surprinde nimic !
  Weekend plăcut !
  Cu bine,
  Aliosa.

 5. Aliosa, Cu ai nostri confrati, nimic nu ma surprinde.Cand la Sinteza zilei, am auzit de la spurcat-guralivi ai sai,din haznaua lor plina , ca l-au votat pe Basescu,sa nu iasa comunistul Geoana am inteles ca romanul e un individ condamnat sa moara de boala urii inoculatalcu liberul lor consimtamant. Dezgustul ce-l nutresc fata de asemenea patologici- subliminal,ma determina sa cred ca doar natura ne mai poate ajuta. Rade si danseaza Tara- victima, plina de asemenea subdezvoltati.Si daca nu-mi stabileam scrisul, ca exercitiu de gimnastica cerebrala,sa nu decad asemenea acestor specimene, sa-mi mentin o stare de imunitate protectoare de cine stie ce molima ascunsa in aceasta specie nenorocita,condamnata de propria prostie sa devina victima nenorocita a manipulatorilor sai care au diagnosticat-o, de pe timpul desuet al asa zisului comunism, nu-mi pierdeam timp si energie cu acest blog. Sper sa nu gresesc, daca afirm:comunismul este lichelismul oportunismului individual.Basescu nu e cu nimic mai prejos, ca aceste jivine, in cautare de capatuire, vehiculand sloganurile, pe care el insusi, le-a insamantat in balegarul lor sufletesc.
  Toate bune! Madi siOnu

 6. Pingback: podul cu POEŢI s-a dărîmat la mine-n pridVOR, daţi cărămizile din mînă-n mînă- sufletele, nu « leneşrĂu's Blog ?

 7. @ Madi si Onu,
  Nici pe mine nu mă mai surprinde nimic ! Dar cel mai tare mă doare usurinta cu care unii dintre confratii nostri cad in plasa necuratului spân si cu privirea oablă și a slugii sale diavolul cu coasa știrbă si nedreaptă. Iar celor cu tărâtă-n creier ce au tupeul să recunoască cu zâmbetul tâmp pe fața lor congestionată de frustrări si INVIDIE bolnăvicioasă că l-au votat pe unul ca să scape de comunistul altul, le plâng de milă că nici retardații si trogloditii societătii noastre infestate de ciuma portocalie nu le mai dă nici un fel de crezare mai ales că si-au dat până si ei, pleava civilitătii , seama de caracterul duplicitar si jegos al celor care , ca proasta-n târg, recunosc in public,prostia pe care-au făcut-o . Unii, nebăgati de nimeni in seamă până mai ieri, au recurs la tot felul de solutii de a atrage atentia opiniei publice si, datorită mediatizării excesiv de puternice, agresive dar și partinice a unor posturi de televiziune interesate doar de rating, au devenit peste noapte din figuri șterse si necunoscute de cineva, in adevărati eroi iar acum, uitând că lumea nu uită , dau lectii de moralitate, civilitate si cam ce-ar trebui făcut ca ROMÂNIA să meargă mai bine in viitor . Nu m-ar surprinde cu nimic dacă din rândul unor asemenea persoane ar ajunge cineva chiar consilier prezidential ( mai ales că sunt destule locuri libere ),pe probleme de greva foamei, stropitul cu benzină pe hainele deja uzate sau săritul de la etajul unu ca-n istorioarele cu Casanova. Din păcate, in ultima perioadă de timp, in loc să scadă numărul simpatizantilor portocalii din cauza măsurilor abuzive de austeritate luate de guvern, si-a multor fărădelegi si mânării pe cumetrii ,ca un făcut, numărul creste si ciuma se răspândeste parcă mai repede odată cu trecerea timpului si apropierea alegerilor locale si parlamentare de la anul. Speriati de moarte de spectrul pierderii alegerilor viitoare si trecerii la groapa de gunoi a istoriei, portocalii isi strâng rândurile dar, si racolând pupincuristi din rândul fostilor pupincuristi pesedisti, penelisti si pecisti care, din prostia si incultura lor si-au pierdut locurile de muncă si vor să se răzbune ca si cel care l-a votat pe marinar ca să se răzbune pe comunistul „ prostănac ” .. E incurcată rău de tot treaba si dacă PONTA nu lasă RALIURILE si ANTONESCU nu lasă BUFONERIILE , la anul pe timpul ăsta, după LOCALE vom avea o mare SURPRIZĂ iar PARLAMENTARELE vor fi floare la ureche pentru cine va câstiga localele.
  Cu bine, prieteni !
  Alioșa.

  • Aliosa, Suferinta-i cronica si incurabilaI.
   Nu sofatul sau jongleriile, ne ameninta, presupun eu,ci toceala de ideologii,copierea fara discernamant, de notiuni fundamentale: stanga si dreapta.
   Aceasta imatura comportare, de si-o cred singuri este cea mai sinucigasa eroare a politicii actuale:
   Oportunisti pusi pe capatuiala de locuri eligibile, invocand propria-le ignoranta.
   Spicuiri din presa,imi spun ca dihonia anticomunista, va dezbina USL-ul, pe motivul analfabet, ca dreapta trebuie sa-si revendice locul a carui ratiune de a fi inca n-a priceput-o in contextul socio-politic veritabil.
   Madi si Onu.

 8. Pingback: Rezultatul expertizei « Rinder Razvan Catalin

 9. @ Madi si Onu,
  Dacă „ dihonia anticomunistă” a fost in stare să DEZBINE si să INVRĂJBEASCĂ un popor statornic de peste două mii de ani in spatiul carpato-danubiano-pontic, numai si numai ca să se mentină cu orice preț la putere : http://aliosapopovici.wordpress.com/2010/05/27/CU-ORICE-PRET-LA-PUTERE , pe USL constituită VREMELNIC tot pe baza acelorasi considerente ca-n LINK-ul specificat, ii va fi foarte usor s-o dezbine ! De fapt, la mine-n urbea de pe malul DUNĂRII bătrâne, acest proces parsiv si murdar din cale afară, a si inceput iar INCOMPETENTII dati afară din cauza inculturii si neprofesionalismului lor, din functiile anterior avute tot pe baza pupicurismului dar la alte partide, fac coadă la locatia portocalie pentru a ingrosa rândurile celor condusi de cel care le-a promis că tot ei vor câstiga si alegerile de la anul.
  La noi ca la nimeni ! ( http://absolventi1969.wordpress.com/2009/04/25/LA-NOI-CA-LA-NIMENI …….
  O duminică frumoasă vă doresc !
  Cu bine,
  Alioșa.

 10. @ P.S.!
  Onu,
  Intră te rog frumos pe : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/07/26/POLIȚIA-ROMÂNĂ-INCOTRO , derulează pagina până la COMENTARIUL din 30/07/2011/6:19 pm ( alias Neculai Spiroiu ) si vei vedea cel mai elocvent exemplu de LAȘITATE combinat cu URĂ, FRUSTRĂRI, INVIDIE si IGNORANTĂ !
  De unde se vede că ARTICOLUL meu , deranjează tare de tot pe unii care, la adăpostul INTERNETULUI se dau mari PATRIOȚI !
  Astept cu interes opinia ta !
  Toate cele bune si o seară de duminică cât mai plăcută !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

  • Aliosa, Citit diatriba,si raspuns in nota specifica blogului nostrru.
   Vorba ardeleana, „nu-i bai!” Si eu, in sinea mea, as face la fel, dar sa nu fiu de rasul santului ( cel plin cu babe carcotase).
   Toate bune, ca nu apune luna, de larma cainilor terrei!Madi siOnu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s