VERDICT !

 Motto: ”Trădarea n-are scuză !”  – Madi şi Onu

Cândva, în Imperiul Otoman, marii dregători, deţinători de anumite secrete, la plecarea din funcţie, pentru păstrarea acestora, erau suprimaţi.

În România, transfugii, migratori din partide, sunt la mare modă. Oare de pe unde-au fugit, infam, deţineau vre-un secreţel ?

Madi şi Onu

7 comentarii

Din categoria Credinţă, Din lume ..., Istoria

7 răspunsuri la „VERDICT !

 1. Or fi avut ei secretele, dar nu cred sa aiba atata, demnitate, incat sa le si pastreze, sau le pastreza pana la un anumit punct cand il folosesc in scopul razbunarii si-al denigrarii anei persoane din partidul din care au facut parte sau chiar al partidului de unde a lins mierea candva.

  O seara minunata dragilor, Madi si Onu ! 🙂

 2. @ Madi și Onu,
  Bună seara prieteni !
  Da, „ trădarea n-are scuză ” !
  Are însă un motiv foarte serios ce dăinuia în capul trădătorilor de doctrine și partide încă din momentul în care au constatat că degeaba mai stau acolo unde -au intrat cu bani grei și multe speranțe ce se vedeau spulberate zilnic. Indiferent de capacitățile intelectuale ale unora sau altora, cu toții își fac mari planuri de parvenire și îmbogățire rapidă și recuperarea imediată a banilor investiți în campania electorală . Căci, nu-i așa, în politică , nimic nu se face fără bani iar banii investiți trebuie recuperați și triplați urgent. Când însă individul se vede marginalizat iar speranțele lui de promovare în partidul care l-a făcut parlamentar s-au năruit, atunci, își face bagajul și migrează la partidul care-i oferă mai mult sau chiar își face propriul partid ca măcar acolo, la el, să fie cel mai mare și mai tare .Din păcate, sunt prea multe exemple și aș consuma prea mult timp ca să le enumăr pe toate așa că mă rezum la a spune doar atât : mă dezgustă trădătorii de doctrine și partide !
  O noapte liniștită !
  Alioșa .
  P.S.!
  Intrați pe : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/09/27/PEȘTERA-URȘILOR și citiți comentariul semnat de „ tamara”s ” să vedeți de ce-i în stare una lume !

  • Alioşa,
   Înţeleg bine, a apărut cineva Tamara? Ne faci cunoştinţă?
   Cât priveşte transfugii politici, încercăm o listă cu lichele?
   Noapte fără listă!
   Madi şi Onu

   • @ Madi și Onu,
    Bună ziua !
    O listă cu transfugii politici, lichele ?
    DOAMNE, dar, ar însemna să consum prea mult timp și spațiu ca să-i ÎNȘIR pe toți !
    Și ce mă fac dacă UIT fără să vreau pe cineva ? Nu mă acuză de reavoință ?
    Sunt mult prea mulți dragi prieteni iar la ORIZONT stau la coada zeci de trădători de doctrine și partide ,puși pe căpătuială ușoară și nemeritată !
    În politica românească orice NEÎMPLINIT politic în partidul care l-a propus în PARLAMENTUL ROMÂNIEi , văzându-se nebăgat în seamă și neprimind onorurile și funcțiile dorite dar nemeritate, își face bagajul și pleacă la partidul care îi oferă nemeritat pe baza trădării, tot ce n-a obținut acolo unde a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă. Îmi aduc aminte că în 2004, al nostru președinte de țară fără guvern, urla ca din gaură de șarpe că un anume parlamentar PSD era șeful „ mafiei personale a lui Năstase ” iar mai târziu, după o mai atentă „ reevaluare ” i-a semnat numirea în fruntea OȘTIRII pe care am slujit-o cu devotament și credință , pe timp de ploaie, ger, furtună, vijelii, cutremure și inundații mai bine de 30 de ani și care acum, este, așa cum este ! Și lista ar putea continua dar, nu te supăra, QUI PRODEST ?
    Mulțumesc pentru comentariul recent făcut !
    Cu stimă deosebită,
    Alioșa.

   • Nu, Aliosa,
    Nici o lista!
    Mai bine fabulez!
    O zi reusita!
    Madi si Onu

 3. @ Madi și Onu,
  Bună dimineața !
  Bine spus : „ Nici o listă ” !
  Ar fi fost cu siguranță o mare pierdere de timp iar „ transfugii politici” , trădătorii de doctrine și partide poate chiar ar fi avut de câștigat prin publicarea numelor lor pe blogul tău neifestat de ciuma portocalie.
  Legat de „ gunoaiele sociale ” ai mare dreptate și tocmai de aceea am abordat o altă temă : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/10/06/LA-MÂNA-BANCHERILOR !
  Lecturare plăcută !
  Cu prietenie,
  Alioșa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s