ĂĂĂĂ…, BRANCARDIERUL…, FELCERUL ĂLA… !

În loc de motto:  ”Aşa…, Măscărel, grăia, când de Arafat, vorbea.”-Madi şi Onu.

Cine a comis imprudenţa, să deschidă  pe Robert Turcescu, azi noapte, ar fi aflat de un nou ignorant „telectual”, pentru care doctorul Raed Arafat, este un …felcer brancardier.

Personajul autobănuit hazos, pentru că prostimea plătită, din studio, râdea la absurdităţile lui, îşi închipuie sărmanul,  că îşi poate extrapola infatuarea civică, în domeniul subtil al analizei politice, învinuindu-l pe Preşedintele Băsescu, de aplecare inoportună, asupra doctorului Raed Arafat, fondatorul SMURD, în România.

Mai mult, a uitat că bunul simţ civic, i-a ignorat tentativa de a deveni Preşedinte.

Parafrazând o expresie la fel de stupidă, ca şi interlocutorul lui Turcescu, aş spune, întristat: „Păcat de poporul român, că mişună prin el, asemenea specimene aberante !”

Mult mai pertinent, mi s-a părut europarlamentarul Traian Ungureanu care a încercat o analiză politică realistă a situaţiei. Realizând însă, că nu găseşte argumente pro Putere, a preferat să înghită inepţiile  lui Măscărel,  despre felcerul brancardier. Mi-a plăcut personajul, care s-a oprit, când a constatat, că nu are argumente pertinente, fără a-şi macula demnitatea de intelectual român.

Din păcate pentru mine, care căutam să scap de mercantilismul habotnic, din media  audiovizuală, dar şi din fericire, un alt personaj…, la fel de ocult, ca şi actorelul nostru, (unul întitulat ” preşedintele societăţii Academica, din România”), mai anost decât actorel, m-a determinat să închid televizorul, deşi aş fi fost încântat, să mă mai delectez cu arta logicii, europarlamentarului. Păcat…, şi nu mai repet parafraza de mai sus.

Aş încheia, cu mâhnirea că omul suferind de  maladia ”divertisment”, seamănă afemeiatului…, inconştient, de pericolul ”bolilor venerice”.

   Madi şi Onu

19 comentarii

Din categoria Râsu/Plânsu

19 răspunsuri la „ĂĂĂĂ…, BRANCARDIERUL…, FELCERUL ĂLA… !

 1. „preşedintele societăţii Academica, din România ” a spus c-ar fi necesare ” alegeri comasate anticipate ” și nu ” alegeri comasate ” în iarnă ! Iată cine ne sunt reprezentanții !

 2. Cine este acest Mascarel,scuza ignoranta mea!

  • Ioana,
   Scuze, poate fi si alintat, Florinel, ori, Călinel. Un pseudo actorel, pentru mine, care-şi închipuie că are „ăăăăăăă…, umor, şi discernământ politic”
   Nu eşti ignorantă.
   Eu, abia azi noapte, l-am decriptat!
   Madi şi Onu

 3. Am luat prostul obicei de a nu-l asculta nici pe Turcescu, am Blocat OTV, si mă uit numai la câteva canale de film. Informaţiile mi le selectez de aici, de pe net. Va invit pe pagina de pe facebook
  https://www.facebook.com/pages/Topul-celor-mai-mincinoase-televiziuni-din-Rom%C3%A2nia/353502704661209
  http://popateapa.wordpress.com/2012/01/21/topul-celor-mai-mincinoase-televiziuni-din-romania/

  • Popateapa,
   Eu am reuşit să nu preiau mentalitatea anticomunista, si asta-mi protejeazăcaracterul şi integritatea spirituală, implicit discernământul. Mulţumesc pentru ping.
   Pe subiectul respectiv,prezentat ca primit pe mail, mi-am exprimat părerea, dar gazda s- a făcut foc.
   Am rugat-o atunci, să şteargă comentariul meu.
   Mi s-a părut corect.
   Madi şi Onu

 4. Din pacate exista aceasta specie de indivizi care abia asteapta sa-si dea cu parerea pe sticla, sa ne umple de aberatii si vorbe goale, care sunt cu nasul pe sus si ne privesc in chelie :(. Cine nu intelege sensul unui cuvant sa mai puna mana pe un dictionar, cine vrea sa se dea mare si sa dea cu pietre in noi, mai bine se duce in varf de munte sa vorbeasca cu stelele, ca noi ne-am cam saturat sa-i tot ascultam. 😦

 5. Pingback: Imoralitate cu aromă de cafea « • Gabriela Elena •

 6. Pingback: Ce-aş face dacă aş fi Băsescu « Gabriela Savitsky

 7. Pingback: Ce spun ei, ce spunem noi « • Gabriela Elena •

 8. Este plină mass-media de astfel de lepădături / măscărici. Aceștia sunt cei care ne vând mesaje subliminale și ne oferă marele nimic pe tavă prin emisiuni interactive și alte bălării luate de la neamuri care au istoria foarte subțire și care nu au respect pentru nimic. Eu tot mai sper că într-o bună zi se va cerne neghina…

  • Cosmine,
   De la mine, Bravo!
   Punct ochit, punct lovit.
   Subliminalul…, este tinta lor propagandista.
   Oportunism, la scutul subliminalului.
   Sper si eu, nu in disparitia neghinei, (raul nu piere,, este reversul binelui facut), ci in scanteia intuitiva a discernamantului, in sensul reactiei suprarenalelor, cand apar asemenea specimene.
   Sa nu uitam, ca azi este UNIREA!
   Madi si Onu

 9. Pingback: Medgidia îmbrăcată în straie de zăpadă – fotografii 2012 « Cosmin Stefanescu

 10. Pingback: Medgidia îmbracata în straie de zapada – fotografii 2012 « Cosmin Stefanescu

 11. Se va cerne neghina, dar rabdarea oamenilor a ajuns la fundul sacului, dupa cum spune o vorba din popor…
  „Florinel, ori, Călinel” este unul dintre acei jalnici.mascarici, care are totusi un plus in fata altora, fiind un libidinos incurabil.

 12. Pingback: despre uitarea numelui | absolut obişnuit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s