PÂNĂ CÂND?

Aseara, Sinteza zilei a fost de un dramatism, cutremurător! Ochii mi s-au transformat brusc, în aspersoare în funcţiune. Mihai Gâdea s-a întors spontan, cu spatele. Spre a masca probabil o slăbiciune, de fapt o sensibilitate firească viului, pe care unele aşa zise  persoane, spre a se da grozave, preferă să o ascundă, să apară insensibile, inerte la suferinţa altora.

Însăşi animalele, se dovedesc mai receptive faţă de cele la care asistă.

Cu fiecare zi, ce trece, mă conving de faptul că mai marii zilei, cu lipsa lor de omenie, faţă de suferinţa românilor, ar trebui să dispară, ducându-se pe pustii. Vorbesc la mânie, marcat încă de disperarea constănţencei Corina  Alexandru, bolnavă cardiacă, în stadiu final, incapabilă să-şi facă tratamentul necesar, urmare măsurilor oligofrene, ale actualei Puteri.

De altfel, mă întreb dacă nu asist la o pandemie a Puterii, o molimă al cărei simptom este nepăsarea, neruşinarea comunistă, ştiindu-se protejată cândva, de la răsărit.

Să se fi schimbat punctele cardinale? Răsăritul să fi devenit Apus?

 Şi bestia stalinistă, se simţea mare şi tare, până când, o altă bestie, Beria, i-a venit de hac, refuzându-i  până şi primul ajutor de sănătate, de urgenţă.

Nu-mi pot închipui, cum arată Dumnezeu, ce formă şi substanţă are, dar am observat, cum din nimic, de nicăieri, loveşte năpraznic.

Şi neştiind, îmi închipui, că poate mâine, poate poimâine,vom afla că, în sfârşit.., Domnul a lovit.  Iar cum, în general, omul şi-o face cu mâna lui, înclin să sper, că Meru este instrumentul acelui nevăzut, nepătruns şi atotputernic Divin.

Chiar întrevăd , e drept, fantezist, premisele acestei şanse a marelui Suferind, poporul român.

Dar, să respectăm, Tainele  Unicului!

                        Madi şi Onu

4 comentarii

Din categoria Râsu/Plânsu

4 răspunsuri la „PÂNĂ CÂND?

  1. razvanrinder

    Oamenii care strigau impotriva intregului sistem poltiic din tara asta aveau dreptate. Nici unul nu e mai bun ca altul.

  2. Pingback: 120 de milioane de dolari disparuti din actele Primariei Braila si a institutiilor sale subordonate. Felicitari USL-asilor locali care ne conduc. Simionescu, Stancu &Co. merita sa fie trasi in teapa « Rinder Razvan Catalin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s