POATE DOMNUL RADU TUDOR O AVEA… !

Titlul este începutul aprecierii domnului Sergiu Andon, invitatul de elită al Danei Grecu, la emisiunea acesteia, unde acompaniată de colegul  de breaslă, Radu Tudor, mi-a lăsat impresia încercării de a induce  în subliminalul audienţei sale, aprecierea Robertei Anastase, cu iz de instigare împotriva domnului Ponta.

Pe motiv că acesta, ar fi instigat la împuşcare.

Prevalându-se de interpretarea tendenţioasă a unei exprimări de forma:”nu ştiu cum,  poate doar împuşcaţi, ar putea fi determinaţi să înţeleagă”.

Din asemenea  exprimare, să faci proces de intenţie, mi se pare ridicol.

Iar, de la nivelul unui post, cu audienţă ca Antena 3, să difuzezi un asemenea  mesaj, este cel puţin de  neînţeles.

Oripilat de intervenţia susamintită, acceptată insidios, de aprecierea  lui Radu Tudor, domnul Sergiu Andon, nu a mai rezistat:

”Poate că domnul Radu Tudor, are vre-un război cu domnul Ponta şi ar fi bine să ne explice de ce este de accord, cu această… doamnă !”

Cum intrasem la idei, că aş fi devenit maniaco- depresiv, m-am liniştit.

Nici nu cred că este nevoie, de alte comentarii !

Repet totuşi, pentru domnul Crin Antonescu, coautorul alianţei:”PNL-PC”, să nu uite ce a păţit domnul A. Năstase, cu acelaşi domn Dan Voiculescu  (pe care-l ajutase să intre şi el, în sfârşit, în Parlament).

Fie şi într-o formă adaptată, la nivel subliminal.

Asemenea sfaturi şi remarci, pot dăuna percepţiei USL, de către auditoriul “cuibului de antene”, destul de sensibil şi receptiv.

Madi şi Onu

 

 

Publicitate

5 comentarii

Din categoria Educaţie

5 răspunsuri la „POATE DOMNUL RADU TUDOR O AVEA… !

  1. Cu riscul de a nu fi pe placul celor care apreciază PC-ul (mulţi, puţini, din ce în ce mai puţini etc.) îmi voi spune părerea – acest aşa-zis partid nu a făcut altceva decât să atârne. Este tipul de Partid-Atârnător, partidul care nu reuşeşte să ajungă în Parlament decât intrând în alianţe la momentele potrivite. PC-ul, din punctul meu de vedere, este o construcţie politică şubredă, fără viaţă proprie. Că există – prin trustul de presă – promovarea unor anumite interese, asta este adevărat, probabil că şi alte partide ar face la fel dacă ar putea. Politic, Opoziţia înseamnă PNL şi PSD. Că e nevoie şi de nişte voturi de la PC, asta nu poate fi decât grav. Vom vedea ceea ce ne va rezerva viitorul, din punct de vedere politic.

  2. Perfect adevarat in legatura cu PC-PAJANJEN CARE ASTEAPTA SA PRINDA PRADA,imi plce blogul vostru .
    p.s.Pot sa-l pun in blogrollul meu? si cum sa-l intitulez?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s