FIECARE, CU A LUI!

Ieri, s-a petrecut un fapt relevant, pentru micronul de diplomaţie al noului premier.

Şi anume, când la finalul interviului, (anost, cum m-a obişnuit Mihai Gâdea, la Sinteza zilei), s-a făcut legătura de interese”rating”, cu emisiunea „În gura presei”preferata vulgului „spiritual” al României.

Cu câteva zile înainte, năzărindu-li-se nu ştiu ce, apologeţii „soluţiei imorale”, au tăbărât pe acelaşi Premier, cu o torenţială de invective penibile. Nu le repet, să nu fiu colportorul celor care le-au proferat.

Culmea, la auzul  cuvintelor Mircea Badea, domnul Victor Ponta, s-a înviorat…, parcă uşor atins, într-o zonă erogenă, şi a îngăimat câteva cuvinte, care s-or fi vrut vreo abilă diplomaţie.

Pe mine, m-a surprins şi decepţionat reacţia respectivă.

La fel de mult, ca şi confesiunea-sugestie, a domnului Preşedinte, elevilor cu note la limită…, mi s –a părut o creditare a limbajului necuviincios, promovat de această emisiune.

Dar…, „fiecare cu a lui!”

Poate, viitorul preşedinte Crin Antonescu, va avea o abordare mai demnă, faţă de propria-i persoană, în spiritul „revoluţiei bunului-simţ” promovat în anul candidaturii sale prezidenţiale.

Poate că civilizarea mea, ar trebui să pornească de la o exprimare nu doar corectă, ci şi cuviincioasă.

Madi şi Onu

2 comentarii

Din categoria Educaţie

2 răspunsuri la „FIECARE, CU A LUI!

  1. Cât de mult mai avem de aşteptat pentru ca totul să intre în normalitate şi pentru ca politicienii, indiferent de partid, să se ridice la nivelul pretenţiilor pe care le avem cu toţii de la ei…

    • Cristi, ştii, m-am gândit că dacă ne naştem din aceeaşi mamă, românca,aşteptările nu pot fi altele. Rămâne doar năzuinţa, asemenea nemuririi!
      Că vezi, tu, politicienii sunt fii mamelor românce. Aşa mame, aşa taţi, aşa educaţie,aşa prunci!Cu prietenie, şi urări pe merite!
      Madi şi Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s