VIRGINUL CRIN

Câteva cuvinte, că deja, mi-e lehamite  de mitocăniile suspendatului.

Şi nu doar de atât, cât şi de oscilaţiile unora, cărora le sticlesc ochii, precum ai prostituatelor, când amuşinează un client  suspectat pe gustul lor.

Aargumentul?

„Suntem în faşa unei LOVITURI DE STAT ÎN DESFĂŞURARE. Acum, paiaţa de la Cotroceni a început destructurarea structurilor de securitate ale  statului”, a spus Băsescu. Declaraţia a fost făcută de la volanul maşinii sale ziariştilor aflaţi în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat. Reacţia lui Băsescu a venit după ce preşedintele interimar Crin Antonescu anunţase, în cursul zilei, că a propus în CSAT eliberarea din funcţie a directoruluiSTS, Marcel Opriş.”

Presupun, sunt limpezi, fără comentarii,  reacţia şi maniera inconfundabile. (Doar că nu-i clar, despre care paiaţă, se vorbeşte).

Anunţul a fost făcut în ziarul Gândul.info, de azi, sub un titlu commercial:

“Băsescu, atac dur la Crin”.

De fapt, nu mojicia incalificabilă a exprimării, arhicunoscută oricărui om de bun simţ, vreau s-o relev, ci faptul că de ea, este vinovat nu autorul, ci acel care a încurajat-o,  prin impresia incapacităţii sale de a fi bărbat.

Dacă Antonescu respingea legea referendumului, ar fi tăiat apetitul Europei să se mai bage , unde nu discerne calomnia, de trădare naţională.

N-am înţeles raţiunea acceptării acelei legia referendumului!

Poate subtilităţi de “băiat mare”, închipuit bărbat.

Efectul democratismului infantil al lui Crin capătă proporţii catastrofice:

insolenţa unora, nedemiterea lui Opriş, orăcăielile încurajate,  din partea UE, remarca gândului.info, sunt consecinţe fireşti.

Poate ar fi bine, ca după concursul lui Crin, Băsescu să nu fie demis, iar virginul  efeminat, să fi părăsit scena politică.

Ţara are nevoie de caractere morale puternice, nu de mimi, care să o impresioneze pe Coana Europa, vorba Oanei Stănciulescu.

Madi şi Onu

4 comentarii

Din categoria Diverse ...

4 răspunsuri la „VIRGINUL CRIN

 1. Cod Roşu pentru România
  Cu câțiva ani în urma nu exista aceasta sintagmă. Acum este des folosita în previziunile meteo!
  “COD ROŞU!” pentru România! Treziți-vă domnilor politicieni ai României ce încă mai iubiți această ţară și acest popor! Noi v-am ales, chiar de v-am votat sau nu! Nu am putut în mod logic să îl votez și pe dl Ponta și pe dl Antonescu. În calitate de lideri ai opoziției faceți orice este posibil să înlăturați hidra cu două capete Băsesciano-PDL-ista! Poate și pentru dumneavoastră va fi prea târziu să mai acționați la întoarcerea din vacanţă!
  Nu înlăturarea lui Boc și a guvernului este prioritară, ci însăși păstrarea democrației încă fragile. Dacă vă rezumați numai la declarații sforăitoare, fără a întreprinde nimic concret nu sunteți cu nimic mai buni ca ei. În calitate de lideri trebuie să vă asumați niște riscuri, trebuie să îi mobilizați pe cei ce v-au votat. Puteți declanșa sistemul de promovare a unei legi cu strângerea a 100.000.de semnături din toată țara, puteți declanșa alegeri anticipate etc. Timpul cu joaca de-a moțiune de cenzura,cade nu cade,etc a trecut. Nu numărătoarea de voturi necesare, făcută de domnul Năstase, (ca numărătoarea de oua) este prioritară acum.Acest malefic Traian Băsescu este foarte răzbunător,după cum vedeți! N-a putut să reducă pensiile cu 15% vrea să le impoziteze cu 16%; abureala cu tva-ul este de adormit copiii! Dacă domnul Geoana a candidat împotriva sa, și totuși n-a putut să îl învingă in ţară, ci doar prin frauda și din străinătate, a încercat să îl dea jos de la conducerea senatului! Am mai emis avertismentul ca poate ;la întoarcerea din vacantele dvstra exotice ne veți găsi pe cei ce nu am putut pleca, cu tancuri pe străzi,politia înarmata pana în dinți pe strada,iar partidele dvstra dizolvate. Cine știe câți dintre noi vor fi în pușcăriile noului președinte Băsescu ales pe viata. Aceasta imagine apocaliptica mi se pare totuși foarte reala! Ajutați-ne ca să va ajutam!

  Publicat de Popa Ţeapă la 8:09:00 /12 iulie 2010

  Este previziunea mea care se împlineşte!

 2. Oricât nu ne-am dori-o, în final, rămânem la cheremul celor asupra cărora ne-am înşelat.
  Dacă,în continuare, facem şi compromisuri ipocrite, nici tancurile nu ne pot ajuta.
  Salvarea, poate fi în efectul gândurilor noastre altruiste, nedispersate în întrebări oportuniste, de genul:
  mi-o fi bine, nu!?
  i-o place Europei, nu?
  Madi şi Onu

 3. Pingback: Traian Băsescu, căpitanul Titanicului, sau cel care l-ar fi învins pe Marcus Ulpius Nerva Traianus « Popateapa's Blog

 4. Pingback: Cod roşu pentru România! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s