DEMN DE TITULESCU!

“Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, vineri, o scrisoare liderilor PES în care sugerează organizarea Congresului din septembrie la Bruxelles, lucru justificat de „inabilitatea” oficialilor de la Bucureşti de a explica în plan extern acţiunile politice privind demiterea lui Traian Băsescu”, scrie Gândul-Politica.

Gestul lui Ponta, în accepţia mea, indiferent de eventuale comentarii tendenţioase, îmi pare de o subtilitate clasa Titulescu.

Văd în el, prin conotaţie,  un bobârnac, dat  naivităţii infantile a nemţoaicei şi a valetului acesteia, portughezul Baroso, învăluiţi, fără să discearnă  minciunile calomniatoare, transmise din Ţară, fără nici o ezitare de cuget.

Recunoaşterea, că PSD nu a avut abilitatea să prevină şi să combată, canonada trădătoare de Neam şi Patrie, exprimă fără echivoc, faptul că modul de a face politică al PSD, este străin de amoralitatea nonşalantă a celor care i-au minţit pe europeni şi americani, prostindu-i ca la “alba-neagra”, în talcioc.

Şi când te gândeşti, că asemenea păcăliţi, cică ne apără de ruşi!?

Madi şi Onu

4 comentarii

Din categoria Diverse ...

4 răspunsuri la „DEMN DE TITULESCU!

  1. Ponta se scuza ca: el si oficialii de la Bucuresti nu au fost capabili sa explice in plan extern actiunile lor politice.
    Prin urmare, se acuza.
    De fapt eu cred ca situatia e mult mai dramatica.El si colegii lui pucisti nu realizeaza nici acum unde au gresit si de ce sunt suparati pe buna dreptate toti cei care traiesc in lumi democratice, civilizate cand vad la ce ii duce mintea pe tinerii nostri politicieni .Oricum , nu il mai vad ca prim ministru (si sper ca niciodata alt ministru) decat pana la alegerile din toamna.
    Unde nu-i cap…. (iara imi vine sa scriu in proverbe) , vai de postul ocupat.
    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s