BECALI ŞI ONOAREA PNL!

 Mare circ mare!

Antonescu, a acceptat candidatura lui Becali în USL, din partea PNL.

Vă imaginaţi blasfemia?

Onorabilitatea pnlistă pusă în joc, mărturisesc, mi se pare un bluf mediatic, un  peştişor în ghearele pescăruşilor presei, o gumă de mestecat, spre deliciul pescuitorilor în ape tulburi, care măresc ratingul.

Să le luăm logic.

Dacă pe Becali, îl dezonorează paharele de vin, consumate în compania lui Băsescu sau faptul de a-l fi votat la începuturi, păi ce să mai cred despre demnitatea lătrăilor plini de remuşcări, asupra aceluiaşi gest?

 Dacă PDL este format din onorabilii liberali, transfugi  către PD, spre a deveni susţinătorii fervenţi actuali ai austerităţii? (ca să mă exprim eufemistic), identificată cu negura istoriei oropsite a României, la ce onoare mă pot gândi?

 Dacă, după zvonuri, candidatura senatorului Ioan Ghişe, în colegiul Braşov este îndoielnică, pentru că a avut fermitatea unei opinii de lider autentic, (sau asta să fi deranjat?) ,  atunci, toată tevatura în jurul onorabilităţii PNL, vizavi de candidatura lui Becali, mi se pare o glumă de prost gust, la fel ca şi aprobarea cvorumului la Referendum, de către Interimarul Crin Antonescu.

 Îmi vine în minte o istorie deplasată, privind moftul mediatic, asupra  maculării onorabilităţii PNL, dar din respect, faţă de istoria liberalismului nostru autentic, mă abţin să o redau.

Ba, aş evidenţia faptul că Becali, prin întrepriditatea lui, s-a dovedit un autentic liberal pragmatic, mai demn, decât ipocriţii aşteptând după zaplazuri, să-l uzurpe pe furiş, pe Antonescu.

A…, că are un limbaj plastic, faţă de unii ziarişti? Dar cu ce este  mai prejos acesta, decât bălăcăreala făcută de Radu Tudor, Robertei Anastase?

Haideţi, să ne uităm mai atent, în latrina din noi, şi apoi să vorbim despre educaţie!

Madi şi Onu  

Scrie un comentariu

Din categoria Râsu/Plânsu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s