ŞI TOTUŞI, E CUMPLIT..!

Nu mă refer la un flirt, nu la decepţia din partea iluziei, nu la frivolitatea răspândită precum miasmele descompunerii.

Mă refer la memoria scurtă, când recunoştinţa este uitată, şi ţi se întoarce spatele, de nici nu ai timp să te dumireşti.

Pentru a evita echivocul, mă refer la anunţul fălos al doctorului Ponta, despre o eventuală colaborare cu UDMR,  chiar în ziua câştigării alegerilor.

Ca un flit scuipat în faţa celor care au avut superioritatea spirituală de a fi votat pentru neafectarea integrităţii teritoriale a ROMÂNIEI.

Parcă nu de mult, ascultam ipocrizii politice,  de genul:” nu vrem să mai auzim de o colaborare cu UDMR!”

Şi pentru asta, am votat.

Nu împotriva lui Băsescu, nu împotriva monstruozităţii colaborării udmr  cu Băsescu.

Le-am înţeles dezideratul, şi pentru asta, îl admir pe Băsescu, de a-i fi dus poate,  cu zăhărelul  desprinderii Transilvaniei, din trupul ţării.

Că acest zăhărel, pentru parfumul  de „trădare naţională”, şi-a primit cota electorala  cuvenită, este evident.

Drama reiterării fără nici o originalitate, gen plagiat, a stafiei  cotropirii Transilvaniei, prin concursul  şi al votului meu, mi se pare de nesuportat.

Şi pentru asta, atitudinea lui Ponta şi a celor de-o gândire cu el,  indiferent de minciunile justificative, mi se pare de netolerat.

O eventuală înţelegere cu udmr, să fie pampersul lui Ponta, în spaimele  lui de Băsescu?

Madi şi Onu

 

Publicitate

8 comentarii

Din categoria No comment ...

8 răspunsuri la „ŞI TOTUŞI, E CUMPLIT..!

 1. Colaborare nu va insemna ca UDMR va fi la putere. Vom vedea! Daca nu ne va conveni ce se va intampla, in strada cu noi! Asta ne va asteapta multi ani de acum incolo! Presiune, presiune, presiune pe domnii de la Putere, oricare ar fi ei.

  • Oricum,Ela, e trist!
   Şi mă gândesc la cuvântul „imatur”, al lui Băsescu!
   Madi şi Onu

   • Deocamdata ma abtin! Nu stiu ce ne-or aduce urmatorii ani, dar ştiu ce am patimit mai ales in ultimii 4 ani! Cand votam pentru „schimbari” nu stim ce ne asteapta, dar putem lua atitudine. Acum am invatat cum, nu? Depinde de noi ca „alesi” sa nu faca nimic din ceea ce nu dorim. Dupa alegerile astea, clar, nu ne asteapta…hodina! 🙂

 2. De felul meu, sunt cam naiv. Vorba, ta, rămâne de văzut
  !Madi şi Onu

 3. mirceavladut

  Bine-ai venit in viata reala. 🙂 🙂
  Inteleg ca esti dezamagit, dar… explicatia dezamagirii consta tocmai in cuvant. Ai fost amagit, iar acum te-ai dez-amagit. Asta e un lucru bun.
  Inca o data ma bucur pentru hotararea de a nu mai vota de acum inainte decat in cazul exceptional in care ma poate convinge cineva sa-mi schimb parerea.
  Apropo de iesitul in strada. Asta e o iluzie. Daca protestatarii nu sunt sprijiniti politic, nu exista sanse. Demonstrantii sunt doar o masa de manevra a unor forte politice, folosite pentru atac sau pregatirea atacului.
  Mircea

 4. Mircea, Mă bucur, pentru satisfacţia dată.Dar ,o clipă .Nu-mi place să fiu manipulat de argumente străine.Prefer lacunele gândirii proprii, care probabil şi-au spus cuvântul toată viaţa.Sunt dezamăgit, de diagnoza greşită, dată de mine. În concluzie, drama nu e demolatoare.E o NB, să nu-mi las entuziasmul să mă streseze în crize de ataşare.
  În speţă, nonataşamentul buddhist.Interesant, că mă gândesc la eventuale sciziuni, pe amărăciunea mea, în scopul prevenirii unor gafe şi mai grave.
  Madi şi Onu

  • mirceavladut

   Eu zic ca orice dezamagire e buna. In afara de faptul ca iei, astfel, contact cu realitatea, o dezamagire iti poate indrepta atentia catre alte aspecte ale vietii. Viata poate fi frumoasa, indiferent de ceea ce e in exteriorul nostru. 🙂
   Adica sa nu ne lasam coplesiti de problemele exterioare.
   Mircea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s