FEMEIA SI LUPII !! … Incredibil!

Am primit un emailfoarte instructiv.Chiar dacă fără ilustraţia care a stat la baya articolului respectiv,textul este atât de viu, încât comentariile sunt de prisos. Merită să fie cunoscut! Inregistrarea unei femei, care se revede cu haita de lupi pe care a observat-o timp de doi ani *(Daily Mail ).

*****Femeia, cunoscuta doar ca Anita, a lipsit timp de doua luni de la Gradina Zoologica Solar din Salangsdalen, Norvegia, cea mai nordica gradina zoologica din lume. Pana sa plece, ea a interactionat constant doi ani de zile cu lupii. *****Scena revenirii a fost impresionanta si a aratat o alta natura a acestor animale salbatice fioroase, care evita de obicei orice fel de contact cu omul. Lupii au iesit din padure cum au observat-o si au venit alergand spre ea. Pe urma au sarit pe femeie si au inceput s-o linga si sa alerge in jurul ei dand din coada intocmai ca niste caini fericiti sa-si revada stapanul, noteaza *Daily Mail.*, cu toate ca puteau s-o atace oricand si s-o desfigureze sau chiar s-o omoare.

 Anita s-a asezat, lasand animalele sa-i arate bucuria de a o revedea, bucurie care, judecand dupa expresia de pe fata femeii, a fost reciproca…**

Reclame

3 comentarii

Din categoria Diverse ...

3 răspunsuri la „FEMEIA SI LUPII !! … Incredibil!

  1. Pingback: Jurnal londonez (1) | pluta cu paparude

  2. apoi, doara si lupu ii om daca te porti omeneste cu el! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s