GEMENI ASTRALI

După ziua sumbră, de ieri, a accidentului tragic din Muntenegru, m-am gândit, ca în nici un caz, să nu-mi treacă prin minte să vorbesc despre  vedetele noastre de roluri epizodice la tv. Şi, mai ales, asupra atracţiei predilecte pentru marii consumatori de asemenea vedete , respectiv, despre ce lenjerie intimă, nu poartă ele.

Am citit odată, o carte Podul, în care autorul, încerca să-şi imagineze, ipotetic, în funcţie de profesiile acestora, la ce s-or fi gândit  în dimineaţa dinaintea tragediei de rupere a podului peste o prăpastie, sub suprasarcina autocarului aglomerat, cu turişti.

Şocat de impactul tragediei „Muntenegru”, răsfoiam, ca să-mi revin, o carte.

Tot despre surprizele vieţii.

În capitolul Gemeni astrali, autorul prezintă cercetările astrologice, ale unui astrolog consacrat.

În ce măsură, spusele astrelor, sunt verificate în viaţa oamenilor.

Spre dezamăgirea confraţilor de profesie, cercetătorul respectiv, a constatat că, în realitate, nu se susţin afirmaţiile făcute de astrologie.

Fapt pentru care confraţii, îl consideră un fel de trădător.

În timpul cercetărilor, i-a venit ideea:”dacă  afirmaţia  susţinută de astrologi, poziţia planetelor din momentul naşterii unei persoane, îi prezice personalitatea şi momentele cheie din viaţă, este adevărată,

 „ nu cumva oamenii născuţi în acelaşi timp şi în acelaşi loc, ar trebui să fie identici, ca personalitate, şi momente cheie în viaţă? adică ar trebui să fie „gemeni astrali”. 

Ipoteza, nu a fost confirmată statistic, dar există o dovadă anecdotică, susţinătoare a acesteia: cazul a doi campioni francezi la ciclism. Născuţi pe 14 iulie 1910, şi, respectiv,12 iulie 1910. Ambii au avut un mare succes, în anul 1936, câştigând secţiuni diferite, desfăşurate în munţi, în Turul Franţei.

Amândoi, au avut un sfârşit asemănător: fractură de craniu într-un accident pe aceeaşi pistă, acelaşi an,1949.Poate coincidenţe, neconfirmate statistic.Poate unicităţi, precum fenomenul Tungus.

Spre a scăpa de povara traumei psihice, induse de „tragedia Muntenegru”, mă întreb, stupid: vor fi fost printre victime, „gemeni astrali”?

Sau, câţi dintre locatarii spaţiului virtual, vor fi „gemeni astrali?”

Onu

Un comentariu

Din categoria Diverse ..., Pagini de Jurnal, Sănătate

Un răspuns la „GEMENI ASTRALI

  1. Reblogged this on EARTH CHANGE MZ and commented:
    GEMENI ASTRALI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s