HOINĂREALĂ

Azi, nu prea am inspiraţie. Deschid calculatorul şi la postul de ieri, doar 5 like. Toate de la vizitatorii mei consecvenţi.

 Şi mă gândesc la nota de pe tema blogului lui Adrian Năstase: ”Cititorii mei sunt mai inteligenţi decât ai dv!”

 Acum, când văd„mulţimea” de like, îmi spun:”Probabil cei mulţi, anonimiii care  n-au priceput o iotă din postul meu, şi-au spus că nu are rost să se dea în spectacol, pentru ceva lipsit de noimă, şi s-au dat la fund, ca în filmul francez, cu Louis de Funes, „Nevăzut , necunoscut.”

Aşa că, mai bine,  puţini, da buni! Pe date statistice, văd că de vreo cinci ore, a trecut un polonez. Dar n-a lăsat nici o urmă a trecerii sale. Probabil, îmi zic, unul din SIE al lor, care o fi lucrat în vechea Securitate poloneză. Şi-o fi spus:„Ia să vedem ce mai clocesc unii, despre USL!” N-a dat like, semn că n-a priceput şi ăsta, nimic. Sau o fi vreun antipatizant al USL-ului, şi nu i-a convenit ceva.

De la el, îmi zboară inteligenţa la  accidentul de avion, în care şi-au pierdut viaţa conducătorii politici polonezi.Şi că tot am întitulat postul Hoinăreală, mă întreb, chiar a fost ce se spune, un atentat din partea ruşilor? Că doar nu s-or fi sinucis, ca omul nostru de afaceri dâmboviţean!

 Îi citesc soţiei postul, se uită la mine lung, şi-mi spune :” n-am priceput nimic, nu te mai las sa te uiţi la tv, cred că –ţi dăunează!”

Onu

7 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, SARCASM

7 răspunsuri la „HOINĂREALĂ

 1. @”Aşa că, mai bine, puţini, da buni!” – total, categoric si definitiv de-acord cu dvs: prefer din totdeauna calitatea, nu cantitatea, chiar daca uneori raportul „calitate-pret” e abordabil… 🙂 Ah, am bifat „like” (si) pentru ca l-ati pomenit pe legendaru’ Louis de Funès… 🙂
  – – –
  à propos de „laicuri”(sic!), daca aveti timp si „chemare”(interes!):
  N.B. Our new playground has NO “elitist” claims or snobbish targets, it’s NOT a Nobel prize race, it’s a fun and a relaxing spot! 🙂 NO traffic, NO commercial purposes and NO awards, please! 🙂 If you do read and really enjoy a post, we’ll be happy to hear from you, via your comment(s), so NO fake or automatical “likes”, please! 🙂
  http://balauru.wordpress.com/about/
  ===
  Sanatate si-o seara senina, afar’ si-n suflet… 🙂

  • Melanie,
   Uneori, de bucurie, ţi se aşează un nod în gât şi-ţi pierzi graiul.Ai nevoie de ceva timp, ca să-ţi revii.
   Aşa m-am aflat eu, în faţa comentarului tău.
   Cât despre Funes, deţinătorul sceptrului seninătăţii sufleteşti,mă bucur, să nutrim aceleaşi aprecieri.
   Mulţumesc mult, pentru invitaţie, o voi onora neîntârziat! 🙂
   Onu

   • Bonjour si cu placere, Onu… 🙂 Louis de Funès e un „monument”, o legenda – aici si pe-alte meridiane; am fost placut surprinsa în Japonia si-n Taiwan, caci dupa ce „lumea” afla ca veneam din Franta, aproape peste tot auzeam:”ah, Paris, Charles de Gaulle, Alain Delon, Chirac, Louis de Funès… 🙂
    – – –
    Sanatate si-o zi formidabila! Pe curând! Amicalement, Mélanie

   • Sa stii, mesajul tau, mi-a facut deja,saptamana formidabila!
    De multumiri, la discretie!

    Onu

   • Onu, ma bucur sincer… à propos de discretie, sunt sociabila si comunicativa, directa, practica si pragmatica, dar rezervata si discreta – atât în real(itate), cât si-n virtual, pe care nu le-amestec niciodata… I’m serious.
    – – –
    Merci pour tout & à+! 🙂

   • Păi, Melanie, esti perfectă!
    Chiar îmi place!
    La fel de serios,ca tine.
    Rămân îndatorat, cu entuziasm!:)
    Acelaşi Mersi..

    Onu, nu ONU!

   • ntzzz, Onu, nici vorba de vreo „perfectiune”, as fi banala si/sau monotona… 🙂 N-ai de ce sa te simti „îndatorat”, O.K. A propos de ONU=UNO – am fost la NYC de 3 ori, iar a doua oara, am vizitat celebra si legendara „cladire”… very impressive, indeed! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s