MISA, CAPCANĂ PENTRU TÂMPIŢI!

Azi, la un post de tv, nu importă care, o ştire despre Misa.

Că unii din adepţii ei, probabil creduli, rămaşi  îndobitociţi,  din comunism, acceptă privaţiunile de hrană, şi alte inepţii,în iluzia  recăpătării sănătăţii.

Aberaţia, se caută a fi credibilizată, cu ajutorul unui individ, la fel de nevinovat de inteligenţă, ca ştirista respectivă.

Ceea ce m-a şocat, este că un   post de tv. se poate preta la discreditarea a ceva, prin contestarea unei evidenţe, cum  este energia viului.

 Orice mamă  ştie că prin mângâierea copilului, îi transmite acestuia, energia sa liniştitoare. Că acelaşi fenomen, are loc în procesul îmbrăţişerii a doi îndrăgostiţi, a ţinutului de mână a acestora, este un fapt incontestabil.

Iubitorilor de  pisici,  le este cunoscut torsul plăcut, plin de recunoştinţă al acestora, la infuzia de energie, dată prin mângâierea lor pe spate.

 Asta este roata Misa, o modalitate naturistă, de vindecare spirituală,cu ajutorul energiei palmelor, transmisă prin intermediul mâinilor ţinute una de alta.

Ţinerea de mână a participanţilor, nu are valenţele de imoralitate, cu care o pângăresc trepăduşii ahtiaţi de a se băga în seamă, cu orice preţ. Mai ales, cei dornici de rating.

 De mare actualitate, pentru „unii împotriva altora!”

Oricum, este cert, că prostia nu doare, şi dă iluzia de deşteptăciune.

 De aci imprudenţa ştiristei, de la acel  lamentabil post de tv, închipuindu-şi  că dacă ne prezintă un delator despre MISA, a făcut nu ştiu ce gaură-n cer.

Oare să existe persoane care să nu fi auzit despre , despre energia viului, despre „VINDECAREA PRIN ENERGIA PALMELOR”,  despre Reiki, Shiatsu, Do-in, Presopunctură şi Acupunctură?.

Nu pot accepta aşa ceva!

Poate dintre cei care, sunt atât de proşti,  încât Divinul nu există, pentru că ei nu-l văd.

Onu

10 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, Râsu/Plânsu, Sănătate

10 răspunsuri la „MISA, CAPCANĂ PENTRU TÂMPIŢI!

 1. kuvinte

  Cred ca situatia in cauza este rezultatul de fapt al unei lipse acuta de subiecte.In lipsa de extraordinar,apelam la ce avem prin ograda.Si-l gasim asa pe nea Costica,care stie el cum e cu palmutele-astea doua.
  Cred in continuare ca sunt oameni care nu stiu despre efectele reale ale unei imbratisari.Sau ale unei mangaieri.Sau de faptul ca unele persoane sunt vampiri de energie,sau,sau,sau…
  Intalnesc cazuri in care nici macar nu ii intereseaza aspectele astea.
  Sunt pasageri,simpli,care trec prin viata precum vaca prin apa.Si atat!

  • Kuvinţel,corect, există vampirii de energie, precum vectorii de boli. Dar ca femeie, să nu realizezi valoarea emoţional- energetică a unei strângeri de mână? Nici frigiditatea nu şi-ar găsi locul. Eşti delicată, dar aceste”trecătoare prin apă, au studiat, au absolvit o facultate!”. Individul dătător de părere, cică are şi blog, pe care postează aceste nerozii. Dar după ce ţi-am citit puţin blogul, te înţeleg.Mulţumesc mult, pentru comentariu!Şi aş adăuga.., dar nu mai ştiu… ,ce!
   Onu

   • kuvinte

    M-am convins pentru ce sunt bune Facultățile. Doar pentru a-ti hrani subconștientul. Nu mai au nici o valoare in tara noastra.Cunosc oameni cu cate 2 facultăți, oameni atat de studiati incat nici, de-atata toba de informație, au uitat cand se scrie sa sau s-a, si exemplele pot continua! Asta avem noi, multa știință neștiutoare.
    Despre individul in cauza, nu m-ar surprinde sa aiba si cateva sute de comentarii la postarile lui si eventual si cateva mii de vizualizari!
    Apropo de blogul meu, mulțumesc pentru înțelegere.

    Aștept sa mai adaugi, ceva.
    O zi de-menta iti doresc!

  • De unde ştii, că apreciez menta?
   Mulţumesc, îmi beau porţia de lichior. şi revin, că am văzut multe aspecte interesante, care m-au făcut să reflectez intens, asupra clipei! 🙂
   Te-a felicitat cineva, pentru cum scrii, dar nu a spus, că vorbele tale respiră!
   Onu

   • kuvinte

    Cata grație in spusele tale! Mulțumescu-ti tare mult!
    Referitor la menta, nu știam daca iti place sau nu, dar știu ca răcorește!
    Daca-i vara, sa fie menta! Daca-i iarna, sa fie vara!

    Madalina

   • E randul meu, sa-ţi mulţumesc, şi să fac, o constatare de fond.
    Acum înţeleg, de ce numele blogului este „Kuvinte”.
    Jucându-te cu ele, ai făcut din blog, distracţia ta preferată 😛
    Da, aşa este cu menta, şi cu ocazia asta, mi-am amintit de un veritabil lichior pe bază de mentă, cu care m-am delectat la Roma.
    Onu

   • kuvinte

    Imi place sa ma joc cu ele, intr-adevar.Dar inca nu a devenit distractia mea preferata, este una din cele 4:)
    Atunci, prepara-ti lichiorul de care ziceai si simte-te ca la Roma, macar de dragul vremurilor ce si-au pus amprenta puternic!
    Si uite ca mi-ai făcut pofta de un cocktail cu menta! Barman, un cocktail aici te rog!

 2. alin

  Poate ca titlul corect ar fi „MISA ca subiect de presa – capcana pentru tampiti”.

 3. Madalina, stii ceva? incep sa te asemui, unui căutător de aur, care culege din ciurul cu nisip aurifer, acele cuvinte cu valente de multe carate.Si-mi place grozav, sa te citesc.Prin Roma, am trecut catre Mozambic, unde am trăit poezia TROPICALĂ. Şi cred că este momentul să spun revelaţia furnizată de blogul. tău .
  Anume, viaţa e mereu frumoasă .Nu trebuie decât să-i descoperi şi să-i trăieşti farmeculclipei! Mi-a venit ideea privindu-vă pe tine şi soţul tău, lângă negrul acela.Voi doi, dădeaţi percepţia frumuseţii locului.Parcă şi negrul, era extaziat, privindu-vă!
  Îţi doresc o noapte plină de culoare!
  Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s