HIDROELECTRICA

Acum 80 de ani, în jurul miezului nopţii, a poposit pe pământul  românesc, Steaua Polară a Spiriatualităţii româneşti, Excelenţa Sa DRAGA OLTEANU- MATEI.

Să îi urăm, cu toată recunoştina Proniei Universale, de a ne-o fi dăruit, toate cele bune, şi strălucire îndelungă, pe Firmamentul Unic, al CULTURII ROMÂNEŞTI.

Scriu, plin de emoţie aceste gânduri-dorinţă, adresate unui model de Artă  şi Omenie, dăruit cu generozitate,Patriei şi poporului său.

După emisiunea-regal, de aseară, de la Sinteza Zilei, când am privit-o fascinat, pe artista-miracol, Doamna Draga Olteanu- Matei, cu o bucurie imensă în suflet, am fost nevoit să gust, din cupa amărăciunii de a a fi aflat, că la Hidroelectrica, există noi suspiciuni de fraudă, cu toate măsurile, pe care presupun că le-a luat Premierul.

Ca om sunt mâhnit, să aflu cum asupra unor concetăţeni, planează, chiar sub prezumţia de nevinovăţie, coşmarul suspiciunii de incorectitudine financiară.

În emisiune s-a tot bătut apa-n piuă, despre contracte beton  şi despre imposibilitatea, de a nu le eradica influenţa incorectă , în instituţia respectivă.

Nu trebuie să fii prea- prea, să ştii, că loviturilor picamerului, nici un beton nu le rezistă.

Sugerez, în consecinţă, Premierului, să utilizeze, fără ezitare, picamerul Legii.

Simplul fapt de a se fi constatat preocuparea tenace respectivă, va fi fost un memento mori pentru borfaşiii respectivi.

În caz că ei există.

Dar eu cred că sunt basme!

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Pagini de Jurnal, Patria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s