ONANIST

Titlul articolului, mi-a fost inspirat, de zvonul, că s-ar intenţiona crearea USD(PSD +PC+UNPR).Faptul, mă duce cu gândul la manufacturierul, care, incapabil să iniţieze o afacere pe resurse proprii, cade nervos, şi începe originalităţi specifice genului „impotent” .

Şi, cine a avut şansa lecturii cărţii”Sexologie”, va înţelege de ce un impotent, va îmbrăca două prezervative, în iluzia că strânsoarea lor , exprimă reuşita începerii contactului intim, ca apoi, masturbarea, să-i ofere iluzia fluidă, că a fost şi el bărbat, cu dovezi palpabile.

Episodul citat, îmi aminteşte de un alt caz de onanism, literar de data aceasta.

Un negustor grec, ajuns în stadiul de a recurge la iluzii de potenţă, îi obliga pe cei doi flăcăi din slujba lui, să-i satisfacă soţia, timp în care el ţopăia în jurul scenei, aplaudând luetic, fericirea nevestisii, dăruită chipurile de el.

În politică, despre astfel de cazuri, nu am citit.Şi nici nu aş crede să existe.

Dar poţi să ştii?

Onu

4 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, Proză

4 răspunsuri la „ONANIST

  1. buna analogie! chiar fantastica as zice! pacat ca nu pasa alor din varful tarii de cei ce le emit..le aproba..si asa mai departe..

  2. Pfff Onule, lucrurile bune cica ar ramine doar in analele tipic romanesti ca altfel…onanism psihosocial se cheama a fi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s