Gânduri despre hrană, 2

Pe blogul Ştefaniei, care cred că este de pe meleaguri braşovene, ascult un videoclip, pe muzică de Giovanni Marradi.
Întitulat My sweet, îmi întăreşte convingerea în virtuţile sanogene ale culorilor. Penajul păsării exotice, (cum s-o fi numind?) alternând între roşu, albastru şi violet, este evident consecinţa fitosubstanţelor-flavonoizi, extrase din hrana acestora. Constatarea, mă poartă către certitudinea medicală privind efectele oscilaţiilor electromagnetice asupra funcţionării diferitelor ţesuturi din organism, oscilaţii obţinute prin intermediul hranei /produselor purtând vibraţiile culorilor respective.Cum spuneam în episodul anterior, roşul energizează ficatul, albastrul susţine ţesutul cerebral şi suprarenalele, iar violetul susţine sistemul imunitar, pancreasul şi splina, organe participante activ la realizarea unei digestii cu efecte implicite în economia sănătoasă a viului. Sper, că eforturile cercetării în domeniul tainelor nutriţiei se vor îndrepta şi spre aceste locuri, aşteptând să le fie descoperită frumuseţea.(va urma)
Onu

Anunțuri

5 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, Sănătate

5 răspunsuri la „Gânduri despre hrană, 2

  1. Ştefania

    Frumoase gânduri ai despre hrană, Onu. Pe mine muzica, pictura şi poezia mă hrănesc spiritual.
    Nu sunt de pe meleaguri braşovene ci mult mai la nord de Braşov.
    O noapte liniştită îţi doresc, Onu! 🙂

  2. Mulţumesc mult, Ştefania!
    Acum, postul este complet!
    Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s