Vă daţi seama ce catastrofă?

Pe Yahoo ştiri, a apărut un titlu interesant şi sugestiv: Își aleg președintele, dar nu știu ce atribuții are el. Mulți români încurcă rolul acestuia cu cel al premieruluidigi24.ro – cu 36 minute în urmă.

Îmi pare de-a dreptul tendenţios la adresa Antenelor lui Voiculescu, tot aşa cum Traian Băsescu, nu mi-a părut amabil când a spus despre acelaşi Voiculescu, “a fi fost soluţia imorală” la care a apelat, pentru introducerea cotei unice de impozitare.

Nu pentru că respectiva măsură ar fi fost imorală, ci pentru că Dan Voiculescu şi-a trădat colegul de alianţă politică, recte pe Adrian Năstase, datorită căruia a avut acces direct la trădare, asigurând astfel, PDL-ului, majoritatea parlamentară de care ştiu la fel de bine , şi lupii moralişti, de la Antene, când îl ponegresc fără nici o jenă, de lezmajestate, pe Traian Băsescu.

Este de mirare, cum bunul Dumnezeu, nu se apleacă şi asupra nelegiuirii lor, cum s-a aplecat şi asupra”soluţiei imorale”.

Dar să nu ne pierdem încrederea în justiţia divină, şi să sperăm, că domnul Ponta devenit Preşedinte, şi prin idioţirea mea de către cadeţii albaştri ai “soluţiei imorale”,

va repara nedreptatea făcută creatorului său, Adrian Năstase pentru trădarea suferită şi umilinţele poporului român, facilitate de tovarăşul său de alianţă electorală.

Pentru că este limpede:

”fără veghea parlamentară, nu poate fi legalitate-n Ţară”.

Onu

2 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, PAMFLET

2 răspunsuri la „Vă daţi seama ce catastrofă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s