Ştiam, desigur!

În loc de motto:”Întotdeauna, am ştiut, după ce mi s-a spus”-(Cred că tot eu)

Azi, constat că din 401 urmăritori ai blogului, au rămas 399.

N-am să ascund faptul că sunt uşor afectat, dar cred că nu sunt primul părăsit din lumea virtuală. Oricum, poate retraşii sunt din categoria „îmi iau jucăria şi plec”, aşa că , vorba ardeleanului:

–”nu-i bai!”.

Să revin însă la scopul postului.

E, apreciez eu, interesant, pentru toată lumea preocupată de sănătate, de spiritualitate.

Şi anume.

Într-o carte, recitesc următoarele:

”Respiraţia este cea mai importantă funcţie a corpului întrucât, de ea depind toate celelalte funcţii. Prin respiraţie luăm din aer oxigenul necesar funcţionării corpului fizic, dar şi prana, energia care ne susţine fiinţa. Având în vedere că 70% din energia funcţionării organismului, o luăm din aer, şi numai 30% din alimente şi apă, trebuie să acordăm o atenţie deosebită actului respiraţiei. Repetăm acest lucru pentru că e foarte important”.

Citesc, cred, dar sunt contrariat de disproporţia raportului.

Poate în asta constă misterul celor care perioade îndelungate, nu au mâncat, poate aşa se explică rezistenţa celor care ţin posturi îndelungate, poate aşa se explică taina Biancăi Drăguşanu, care cică pentru supleţe, aproape nu mănâncă, dar nu-şi face griji, că se simte foarte bine.

Sincer, nu ştiu cum se poate simţi bine un schelet umblător, dar fiecare cu simţirea sau starea lui.

Aşadar, să respirăm corect (complet şi ritmic) pentru sănătate, imunitate şi o mereu bună funcţionare a creierului, pentru a ne armoniza cu vibraţiile naturii şi ale cosmosului, să ne conştientizăm puterile latente.

Tema este vastă, şi dacă nu aş fi uşor bulversat de culmile şi abisurile ei, aş continua, fiind convins că şi cei doi care s-au retras ar fi interesaţi, spre folosul personal.

Dar poate pe furiş, mai trag cu ochiul, aşa cum fac eu, cu Antena 3!?

Onu

Reclame

5 comentarii

Din categoria Pagini de Jurnal, Sănătate.

5 răspunsuri la „Ştiam, desigur!

 1. „O blonda cu casti pe urechi este abordata de un batranel ce incearca sa-i ceara ajutorul, pentru a gasi o adresa. Oricum si orice o intreaba, blonda raspunde doar ca nu aude si nu intelege nimic!… Batranelul isi pierde la un moment dat rabdarea si-i smulge blondei castile din urechi, pentru a-i putea auzi intrebarile sale. Stupefactie!… Dupa cateva momente, in spasme, blonda cade la pamant; moarta!Contrariat si inspaimantat, batranelul isi pune castile blondei si aude:
  – Respira!… Inspira!… Respira!… Inspira!…”

  „”Un taran (seful) avea un magar (eu, tu, in speta angajatul). Intr-o zi taranul se gandeste sa il munceasca mai mult pe magar si sa-i dea mai putina hrana (salariu). Zis si facut.
  Continua logica lui pana cand ajunge sa ii dea de mancare magarului un pai pe zi. Magarul, normal: moare.
  Taranul zice: al dracului magar, tocmai cand l-am invatat fara mancare a murit!”.

  CRED CA AMBELE BANCURI SE POTRIVESC AICI!

 2. Faptul ca Bianca nu mananca perioade lungi de timp, ma face sa cred ca este exact in situatia magarului care defapt a murit de foame. Nu am apreciat si nici nu voi aprecia vreodata pe cineva care-si bate joc de sanatate (nu mai vobesc de diversele implanturi) doar pentru a arata intr-un anume fel de cele mai multe ori anormal si exagerat.
  Apropo de blonda din banc (dar trebuie sa intelegem bancurile doar ca ceea ce sunt defapt si nimic mai mult), soaptele din casti ii spuneau ce sa faca pentru a ramane in viata „inspira, expira, inspira, etc) cand i s-au luat castile nu a mai stiut ce are de facut si a murit sufocata. Numai bine, o seara placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s