PRIN NOI INSINE!

Este deviza liberala cu care PNL isi propunea candva, sa asigure binele Romaniei.
Nu stiu daca au reusit tot ce poate si-au propus,, dar este buna ca sfat pe care intentionez sa-l dau noului cor : pnl-pdl. Si daca ambitii obtuze ii orbesc pana la pierderea ratiunii de a fi , cred ca disparitia tragica a politistului Gingina in groapa lasata nesemnalizata de niste proletari criminali ar trebuie sa fie semnalul de alarma pentru revenirea bunului simt al acelui prin noi insine.
Voi fi deschis, fara menajamente, tot asa cum nu ii mai poate fi redata viata lui Bogdan Gingina.
Asa dar, interpreti lipsiti de talent ai Ariei calomniei, impotriva lui Gabriel Oprea opriti-va, si nu-l mai trageti dupa voi chiar si pe Domnul Presedinte, desi v-ati contaminat cu naravuri desuete.
Si intoarceti-va fata catre popor, oferiti-i macar sansa a ceva de care sa se lege pentru a va vota. Jucati macar lozul fatarniciei ca va pasa de moartea unui politist, la datorie, in conditiile in care in tara exista prea multi Dorei care nu -si finalizeaza treaba.

Pentru ca, hai s-o spunem pe cea dreapta. Daca suntem buni in diaspora…, suntem pentru ca probabil, ne tataie fundul ca strainul ne da afara pentru lucrul prost facut. Credeti, ca imbecilii care au lasat groapa nesemnalizata, ar fi procedat la fel in Germania sau aiurea? Haideti sa nu ne mai mintim cu talent narcisist. Adevarul este ca, pana ne intra in fire bunele deprinderi, tot frica pazeste bostanaria. Asa ca frati liberali, invatati-ma sa ma port ca sluga printre straini, ca astfel, sa-mi prospere tara. Respectati-va si aplicati- deviza : PRIN NOI INSINE.
Onu

2 comentarii

Din categoria Pagini de iurnal, Proza scurta

2 răspunsuri la „PRIN NOI INSINE!

  1. Nu pot sa cred ca inca se vorbeste doar de o mica parte a Romaniei. De ce crede lumea ca romanii ramasi acasa sunt mai prejos decat cei din diaspora? Credeti ca cei care produc cu adevarat acasa la noi si muncasc la patronii din tara isi fac treaba de mantuiala, ca nu sunt dati afara pentru lucrul prost facut? Nimeni nu vorbeste de nedreptatile lor, eu am muncit in acel sector si nu pot uita faptul ca se muncea bine, efficient, pe bani extrem de putini iar patronii absolut intotdeauna erau nemultumiti. Guvernele cu ale lor ministere ale muncii niciodata nu au reprezentat acest sector, toate hotararile si legile promulgate au fost doar pentru bugetari.

    • Nici vorbă, să fac aprecieri altele decât nivelul de trai, care în final este determinat de PIB, care la rândul său face diferența. Iar PIB, dacă nu emit o enormitate, este pendinte de productivitatea muncii sociale, indicator economic la care nu cred ca stam pe roze.Daca ar exista puțină exigență față de noi înșine, viața ne-ar obliga să alergăm, precum japonezii, sau alții. Cu prietenie tayloristă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s