SLUGĂ…

Motto: Nu vorbi de frânghie în casa spânzuratului.-Proverb
Este cert că mediul te educă până la pervertire, mai ales dacă ai chemarea trădării semenilor. Mi s-a reconfirmat faptul, nu departe de ieri, când un individ , foarte gălăgios, pripășit nu știu prin ce cauze la Kanal D, a reluat tema aparent de largă respirație mediatică, a DEȚINUȚILOR SCRIITORI.
Romane, cărți științifice, memorii, totul pentru el intră sub incidența batjocurii.
Cu ochii bulbucați, de parcă este în plin efort la toaletă, individul încearcă să persifleze scrierile unor deținuți. Care, fie vorba între noi, nu vor fi opera lor în totalitate, dar în  substanța lor este prezentă totuși, spiritualitatea românească.
Nu am scris și nu am citit vreun raport pentru securitate, dar am senzația maladivă că acestea trebuie să fi arătat asemenea reportajului de azi al acestui reporteraș.
În toată zeflemeaua lui, mâzgălită parcă , după cum spuneam, din eforturile de pe scaunul de toaletă, se simte disprețul semidoctului față de cel superior lui.
Ș i în această desconsiderare a ceea ce este produs de unul sau mai mulți români, se exprimă cel mai mercantil antiromânism.
Este drept, scrisul și socotitul, le-au permis turnătorilor securiști, să -și defăimeze conaționalii, și bineînțeles, tot ce era mai valoros românesc: Ssocietatea burghezo-moșierească, în care erau amestecați ca într-o albie de porci, indezirabilii regimului.
Nu spun că deținuții sunt elita Țării, dar am convingerea că (oamenii negri), care le vor fi scris lucrările, constituie o parte din spiritulitatea românească, și EA nu trebuie desconsiderată, pentru că o vrea un fomist de rating.
Iar eu, să stau pasiv pe margine și să-i dau impresia, că accept mentalitatea defăimătorilor cultivați de bolșemismul românesc.
Postul este PROTESTUL MEU, față de denigratorii de orice speță ai SPIRITULUI ROMÂNESC pentru că ei nu știu să discearnă.
Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Pagini de jurnal. Pamflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s