Experiențe sufletești

Mintea mea simte nevoie acută de informație tv, dar nu tâmpenii delirate pentru audiență, ca și cum ne-am afla pe marginea șanțului, la țară, în copilărie.Este incitantă și bârfa împotriva lui Dragnea,dar spiritul unora, nu s-o plictisi, s-o tot profereze, în varii poliloghii? Nu știu cum ceilalți oameni, suportă acest balamuc informațional, dar pe mine, m-a dat peste cap. Organismul meu, iritat la culme, de atâta lipsă de imaginație autohtonă, a reacționat, și a declanșat o criză de vomă, în urma căreia, am ajuns la spital. După o rehidratare intensă cu perfuzii, și o pauză de tv, în câteva zile, mi-am revenit, dar întors acasă, mi-e pur și simplu teamă, să n-o iau de la capăt, pentru că, în solitudinea mea, simt nevoie de agitație, care să mă abată de la iluzia, că noi românii suntem o excepție, că am fi mai presus, decât rușii și americanii, față de care , observ că orbitează antipatia și simpatia noastră.
Că eu, n-oi gravita în jurul unei nemțoaice, despre care am auzit că este ca un mecanism. Viu , într-adevăr, dar viața mai cere și emoții savurate în tihna zbuciumului celular sufletesc. Deși, sincer fiind, încă nu mi-am dat seama , ce este sufletul, sau zbuciumul cerebral, căruia îi spunem așa, pentru că, habar nu avem ce este sau reprezintă.
Sau, poate sunt eu, un reptilian?
Onu

Reclame

2 comentarii

Din categoria Pagini de jurnal Pamflet.

2 răspunsuri la „Experiențe sufletești

  1. Aș vrea să fiu cumva empatică și în plus, să produc așa..un soi de „altfel de agitație” . Mai spun că orice ființă umană, stăpânită de emoții, este identică. Fie ea din orice popor !

    • Empatică, ești, și, în plus, ai produs emoții, care nu-mi dau liniște, în așteptarea continuării reîntâlnirii noastre, pe calea undelor. De ce? Nu știu, și asta, mă neliniștește, în privința propriei libertăți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s