Realitatea tv

M-am săturat de femei frumoase pe net. Mai bine, merg pe realitatea tv, să o văd pe Denise Rifai. Mai ales, că discursul ei este însoțit de o mimică demnă de realitatea pantomimei.
Nu că ar spune lucruri rele, dar îmi place fața ei, când îi vorbește pe cei de la Antena 3, care chipurile, ar fi vrut să-i suprime Realitatea.
Adică postul de pe care ne delectează , cu mimica sa mobilă. Fiind o Doamnă, nu-mi pot permite aprecieri, asupra mobilității buzelor sale cărnoase, când își prezintă argumentele, îndelung gândite.
Ba, chiar mi-am și pus ipoteza, că am fi prieteni. Vă imaginați ce delectare zilnică, povestindu-mi despre rivalii Realității tv ?
Imaginea, s-a mai luminat, când a apărut capul tuns și ras, al lui Codrin Ștefănescu, un interlocutor redutabil, care a adus-o pe Denise, pe o linie de pauză, în vorbire.
Iar aci, mărturisesc, mi-a plăcut ponderarea ei, din vehemența anterioară.
Și mi-am spus, liniștit, că Denise, trebuie să fie o interlocutoare agreabilă, pe umărul proteguitor, al căreia, îți poți sprijini bruma de zestre cerebrală.
Merg și astăzi, să o ascult pe Denise, în speranța că va avea un interlocutor, la fel de ponderat, precum Codrin Ștefănescu.

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Pagini de jurnal. Proza scurta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s