Usturoi tânăr

Plăcerea fiecărei mele dimineți, este să văd, cine mi-a vizitat blogul. Nu contează, de-s mulți sau puțini. Oricâți vor fi fost, pe mine mă bucură.
Este aceeași senzație,ca atunci când faci spiritism, iar spiritul invocat îți răspunde. Este ca și cum, el ar fi permanent lângă tine, și tânjește de dorul de a-ți vorbi.
Fie și prin această senzație de materialitate spirituală, merită să faci spiritism.
Unde mai pui, emoția, că discuți cu Universul, cu Lumea de dincolo, de care ai atâta groază.
Astăzi, mi-a răspuns, nu spiritul, ci Adeena.
Doamne, ce m-a bucurat, ființa aceasta, pe care, o consider, plecată peste mări și țări.
Un adevărat spirit tulburător. Spune că nu are timp, și asta, mă face să mă gândesc la materialitatea timpului.
Să nu ai timp, să nu-ți exteriorizezi niște trăiri, în caz că le-ai mai avea, echivalează pentru mine, cu un zbor în Cosmos, când , aproape ai devenit spirit. Nu mai ai nici o legătură cu pământul,în afară de vibrația emoției, că în curând, după încheierea zborului, vei păși nesigur pe pământul care, la decolarea astronavei, l-ai părăsit, nu cu oarecare neliniște. Vei cunoaște lumea de dincolo, vei mai dori să revii acasă, te va lăsa, sau ca în basme, te va înlănțui, și vei rămâne ostatic, gusturilor inimii?! Cu asemenea frământări cosmogonice, mă confrunt, în timp ce-mi beau mix-ul de țelină,morcov, și usturoi verde.
Iuțeala delicată a usturoiului tânăr, mă face să mă aventurez, în lumea de dincolo a atmosferei terestre.
Onu

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Animaţie, Pagini de jurnal. Proza scurta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s