Decepție

Schița mea, Hoața, n-a prea fost citită. Iar cât de apreciată, numai cei care n-au citit-o, o pot spune. Pentru că, nu-i așa, cei mai părelnici, sunt cei care habar n-au despre ce vorbesc, dar se lansează în tot soiul de ipoteze, la fel ca și Opoziția, în încercarea nevolnică, de a denigra pe cei pe care electoratul obtuz, i-a votat ca să-l reprezinte. Vorba ceia/-așa nealeși, așa păreri/.
Când scriu aceste gângăveli, mi-e efectiv dor, de protestatari. Pe care, îi consider oameni sinceri.
Îmi plac, mai ales, până la emoție, protestatarele pudice,care la întrebările naive, ca și cum ar aștepta un răspuns, ale presei, nu prea îndrăznesc să se exprime, să nu pară prea subtile, în tendința de a ne proteja de rapacitatea PSD-istă. Care, cine știe unde ne-ar duce în aroganța sa crasă, față de bine intenționații USR-iști, PNL-iști și alți aspirantruci, la a ne ferici, vai de capul meu!
Mă cuprinde îngrijorarea, ca în cazul nou născuților, cu șapte moașe, la născătoarea, vai de ea, a mamei!
Știu, că se spune, că pe Piața Politicii, cu cât mai mulți politruci, cu atât mai mic riscul unei Dictaturi, cum ar fi spre pildă, cea PSD-istă, dar ce te faci, când toți se cred apți pentru politrucie?
Onu

Reclame

2 comentarii

Din categoria Animaţie, Pagini de jurnal. Pamflet

2 răspunsuri la „Decepție

  1. Ruxandra Mir

    Am încercat să vă citesc unele postări. Renunțați, vă rog, la A3 sau RTV. Complet. Altfel, păreați o persoană inteligentă cândva, când v-am cumpărat cartea. Sper că nu bătrânețea e de vină pentru lipsa dumneavoastră de discernământ. Sper că doar lipsa soției sau a dnei Corina să fi produs niște modificări în capacitatea dvs de a fi obiectiv. Multă sănătate.

    • Ruxandra, Chiar dacă m-ai tratat, cum ai făcut-o în comentariu, nu mă supăr pe tine!Dovadă de înțelegere limitată față de perseverența celor de la A3, în apărarea șefului.Dar, ce-mi recomanzi, în schimb?
      Văd că-mi cunoști bine, trăirile sufletești.Dacă, tu ai o suficiență în înțelegerea celor auzite la A3 șiRTV? Dar, apropo, știi ce înseamnă Mir?Pace, în rusă. Așadar, Mir?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s