Fetid

În ultimile zile, nu mai pot deschide televizorul, din cauza duhorii fetide a opiniei PNL-iștilor, asupra lui Dragnea.
Dacă vreodată, cineva, mi-ar fi spus că în politica noastră, vor apare niște disperați perdanți, inconștienți că prin răutate și ură, nu se mai face politică, iar în consecință, vor pieri, precum legionarii și țărăniștii, l-aș fi suspectat de tulburări neurologice,și m-aș fi ferit de el, cum o fac față de fecalele de câine, de la marginea drumului, pe care circul. Aseară,din păcate, m-am uitat l a frumoasa Sandra Stoicescu. Ambițioasă, pe cât de frumoasă, a avut neinspirația, să invite în emisiunea ei, un fost ministru liberal.
Păcat de intenția ei gazetărească, pentru că liberalul, de parcă ar fi avut o criză de ocluzie intestinală, a vomat numai remarci fecaloid- ostile, la adresa reprezentantului preferat de un procent zdrobitor de populație,la alegerile recente.
Nedumerirea mea, provine din faptul, că dacă lumea-ți zice să te culci, că ești chior de beat, pilduitor, din partea ta, ar fi să te duci în primul șanț, și să dormi în pace.
Văzând că jalnicul ex-ministru, nu vrea să respecte nici îndemnurile facile pentru bețivi, am renunțat resemnat, la a o mai privi pe rarisima Sandra Stoicescu.
Onu

Publicitate

Scrie un comentariu

Din categoria Animaţie, Pagini de jurnal. Proza scurta., PAMFLET

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s