Anost

Percep tot mai anost, singurătatea!
Mi-am tot pus speranțe, că mă voi obișnui cu ea, dar ea, se face c ă nu pricepe, și mă perpelește, la foc viu.De-ar veni mai repede iarna, să mă rebegesc în frig, să nu-mi mai ardă de nimic. Nici de uitat pe geam, nici pe sticla tv-ului.
A, ia să mai pierd puțin vremea la A3, poate mai aflu ce mai născocesc așa zișii liberali, împotriva lui Dragnea, ajutați și de elucubrațiile menopaotice ale Primăriței Firea.
Că de ieri, mă întreb uimit, dacă nu cumva, i s-a urât cu binele politic PSD-ist, sau dacă nu este cazul unor investigații, privind iminența unor dereglări hormonale temporale.
Pentru că, auzi, la CEX-ul PSD a răpit timpul necesar analizării stadiului mărețelor realizări, ale Partidului, pentru a-și ataca frumoasa colegă, Carmen Dan.
O fi vre-un ranchiun de frumusețe?
Vre-o dispută, în maniera,io-s mai deșteaptă ca tine? Mi-e mi-e, cum zice rusul, totul egal.
Așa că, mai bine, Doamna Gabi Primărița, s-o lase mai mai moale, cu subminarea partidului, care a făcut-o ce este, și după cum se comportă, fără să o merite.
Se știe, că în politică, mai binele, de genul Gabriela Firea creează breșa fatală, în favoarea opoziției, a cărei ideologie are o unică țintă, distrugerea învingătorului,electoral,cu indiferent ce consecințe, pentru norod.
Onu

Publicitate

2 comentarii

Din categoria Animaţie, Educaţie cetăţenească., Pagini de jurnal. Proza scurta., PAMFLET

2 răspunsuri la „Anost

 1. Primărița cu pricina,
  a ajuns atât de sus,
  încât , ranchiuna,
  o bântuie și în vis …………………..
  Cât privește SINGURĂTATEA ,
  leacul sigur este GÂNDIREA POZITIVĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 🙂

  • Dragă Alioșa, cred că i-am acordat prea multe aprecieri, Împricinatei lipsită de obiectivitatea recunoștinței. Așa că, dacă-mi îngădui, să ne reorientăm, către ambiguitatea PNL-istă, a cărei motivație îmi pare a fi de genul/ mai bine să moară capra vecinului social democrat.
   Deși,nu este păcatul lor, de a nu mai fi animați de Spiritul Brătienilor!Probabil, de vină, este alterarea egotică, în timp! Cu Prietenie, Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s