Prostată, și gay

Aseară, mai să-mi vină să mă apuc de prostii sexuale, ascultându-l pe unul suspect, cu o coamă la spate, și care mi se părea că lupta pt libertatea mea de orientare sexuală. Adică, din câte a bâlbâit, aș putea avea o vedere mai largă, și să nu mă mai gândesc doar la femeie, pentru plăcerea intimă, ci și la alți parteneri.
Partea proastă este că nu am înțeles dacă invitatul lui Gâdea, avea coadă, tocmai în vederea practicării acestui tip de sex, sau la ce naiba-i trebuia. Am vrut chiar să sun la Antena 3, dar m-am temut să nu-mi formulez tâmpit nedumerirea, și astfel, să stric emisiunea domnului, Gâdea, și așa, scabroasă, prin tema și invitatul său. Oricum, sper că m-am comportat respectuos și democratic.Respectuos față de o minte bolnavă, și democratic, față de aceeași minte anapoda. Și, de ce nu, față de cei 35 la sută,din Țară, care cică ar fi dorit să se dezbată această temă.
De fapt, nu este de glumă, cu glanda numită prostată, care , săraca, se poate îmbolnăvi și ea de un soi de creștere nepericuloasă, și să stranguleze nu știu ce, pe la ieșirea din vezica urinară. Rețin că mai de mult, suspect fiind de o asemenea mărire a Prostatei, am crezut că-mi ies ochii din cap, cât cepele,când la consultație, medicul urolog, mi-a făcut tușeul rectal de rigoare. Oare, așa le-o place unora, de se apucă, cică, de gay-sm? DOAMNE FERI, VORBA EX-PREMIERULUI Cioloș.
ACU, DACĂ TOT M-AM BĂGAT, ÎN VORBĂ, OARE TOȚI BĂRBAȚII CU COAMĂ, SĂ FIE GAY?
DAR, OARE ȘI FEMEILE, AU UN GEN DE PROSTATĂ? DOAMNE, DUMNEZEULE, MĂ OPRESC, MĂ IA ȘI FRICA!
Mă duc să mă rad imediat, pe cap.
Onu

Publicitate

Scrie un comentariu

Din categoria Animaţie, Pagini de jurnal Pamflet., Râsu/Plânsu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s