Chelbosul


Aseară, l-am ascultat pe CHELBOS, dar, așa m-a  îngrețoșat, că doar Ceaușescu, obsedat de AGENTURILI STRĂINI, M-AR ÎNȚELEGE. .

De fapt, zadarnic, încerc să mă conving, că bolovanul, poate nu are nimic  a face, cu  ideea de subminare a ȚĂRII, nici prin denigrarea lui Dragnea, care prin realizările politice electorale, nu este fitecine și de creare a unui atmosfere defavorabile Guvernului, prin insultarea abjectă a Premierului, cărora, turbat, cum se manifestă, este impotent să  le ajungă, cât mai aproape cu limba lui îmbăloșată, ca a unui câine vagabond, liber să circule turbat pe străzile Capitalei, nu le ajunge nici la călcâie, să îi amușineze.

Cuprins , până la urmă de o stare violentă de vomă, am renunțat la nevoia de informare civilizată, ca într-o țară fără lichele ordinare, și m-am retras în dormitor, cu  greața și nedumerirea în suflet.  Evident, nesomnul, mi-a fost pe măsură.

Acum, extenuat de nesomn, îmi spun înțelept, că gunoiul, nu are poate, nici o vină, cum poate nu au, nici leproșii nu au, când le cad  nasul, urechile, părul, și alte părți anatomice, în stadii avansate ale bolii. Dar, din câte am citit, LEPRA este o boală incurabilă, și nici nu se știe cum se ia, ca să te ferești de ea.

 Soluția strict altruistă, a fost să se adune victimele în Leprozerii, spre scutirea unor potențiale victime, de contaminare.

Interesant! Postul Realitatea tv, o fi o asemenea leprozerie?

Nu cred!

 Mai degrabă, înclin să cred, că în el, s-au aciuat, spirite, care simt nevoia să vorbească, dar sunt incapabile, să-și expună teoriile antiromânești, pe care doar cloaca  lor abdominală, le fermentează.

 Ce să-i faci?

Dumnezeu ne-a dat multora impresia că suntem deștepți, și că trebuie s-o lătrăm cu orice preț!

 În orice caz, dacă aș avea chelbe, semn de ne sănătate, mi-aș face transplant de blană de maidanez bucureștean, sau de unde-oi fi eu!

OnuReclame

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s