Cătrăneală


Probabil, numai acei care vor fi locuit în copilărie,, pe malul Dunăriirevărsate, într-casă acoperită cu foi de carton, gudronat cu smoală, cum mi-am petrecut eu copilăria, vor intui farmecul acelor timpuri.Tatăl meu, și noi familia, așteptam vremea frumoasă, fără ploaie, să ne urcăm pe acoperiș, să umplem cu smoală topită,presupusele locuri, pe unde apa s-ar fi strecurat insidios, în podul casei, iar apoi,  să ne picure pe cap, și așternuturi.

Sărăcia, își are farmecul ei în memoria copilăriei, petrecută, cam cum încecam să spun în pamflețelele mele, versus Opoziția,care cârtește, de parcă ar fi răgușit-o  o noapte ploioasă, petrecută sub  un acoperiș cu caron asfaltat.Și asta, pentru că,înțelegerea mea tâmpită, nu pricepe, că ei, bieții perdanți, se oftică, de faptul că majoritatea populației noastre electorale, nu este pe dorința lor electoraă. Presupun, nu este exclus, să nu fiu și eu un închipuit, nedemn, de a fi votat, pentru hărmălaia gălăgioasă, fără nici o noimă, împotriva oponenților mei, care nu realizează, că se comportă precum masculul închipuit alfa, care se dă de toți dracii, că nu i s-a perceput , vezi Doamne, făloșenia.

 E un sentiment firesc al învinsului.

 O stare de oftică, mârâitoare, asupra Învingătorului.

Dar, vai, ăsta-i jocul democratic, pe care toți, până la ultima numărătoare a voturilor, îl clamăm, cu perfidia închipuirii, că ar fi ceva, de capul nostru.

 E.., nu-i nik, poate forțăm niște anticipate, ca și cum, n-ar fi clar, de pe acum, că, odată cu trecerea timpului, lumea se deșteaptă, nu se tâmpește.

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s