Apărat de șoricei.Șansă!


Ieri, a fost Alex ,și mi-a rezolvat haosul din blog. Haos, pentru că, nu am o temă predilectă, și mă năpustesc  pe ce mi se năzare, precum liberalii asupra Existenței lui Dragnea.

Probabil, fiindcă este oltean. 

Eu nu am prejudecăți cu Oltenii.

Nici că-s proști, ceea ce, evident, nu ar merge la Dragnea, nici că sunt rafinați, fapt care nu cred să-l lovească iar pe Liviu Nicolae, cum se întâmplă în galele de box, de performanță.

.În meciurile de box, pe care le –am privit, n-am văzut lovituri rafinate. Ci, doar trozneli, de-l  așezau în posterior pe adversar.

În ceea ce-l privește pe Livache, în pronunție onuină, observ o  robustețe  sinonimă celei spartane, iar faptul, nu mă deranjează, pentru  că, nu ar rezista  loviturilor  din partea invidioșilor.

De fapt, cum să nu-l invidiezi, când asiști la devotamentul demn, nu doar de respect, ci și de admirație al Doamnei Premier, care rezistă  european, tuturor născocirilor, care i se ticluiesc.

 Din această perspectivă, aș dori , să fiu Livache Nicolae. M-aș ști protejat, la capitolul Loialitate, și n-ar trebui să rețin strigătul cezarian

-/ Și tu, Viorico?!/.

De fapt, având loialitatea celei care te însoțește în Crezul tău, ce poate fi mai mirabil, azi, când și mâța din casă, te poate agresa, justificându-se că i s-a părut că ești atacat mișelește, din spate, de șoricei, și te-a apărat, la rându-i ?!

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s