Gratitudine

Aseară, la ora 3,50, culcându-mă, îmi reproșam dezgustat de mine însumi. Dobitocule, mare dobitoc ești, să-ți pierzi noaptea, aiurea!

Mai precis, din curiozitatea de a afla, până unde merge meschinăria jurnalistică, a Sandrei Stoicescu. Am cules și o învățătură.

Ș i anume, că asta, ne e nația: jurnalistică.

 Pentru un ban în plus, din audiență sporită, am sta săptămâni întregi, să ne bârfim semenul.

Aseară, a fost rândul Procurorului general, Augustin Lazăr. Cică ar fi făcut parte, din nomenclatura torționară.  Fapt cert, stabilit pe baza amintirilor unei victime a comunismului, care la rându-i, cu memoria intactă,  în ciuda ororilor suferite de la comuniști,  l-a recunoscut pe Augustin Lazăr. Vârlav, cum spune Zaharia Stancu, bătrânul maltratat .

S-ă-l fi văzut, ce firoscos analiza torționarismul  lui Lazăr, cu informațiile puse la dispoziție de , nu mai știu cine. Sandra sau Radu?!

Nefiind prea precoce, mintea mea, nu discernea, patriotismul apărătorilor mei, de comunism. Oricum,  justițiabili și altruiști.

 Să fie decorat cel care l-a recunoscut pe torționarul Augustin Lazăr.

 Și ca un tip insipid ce sunt, îmi amintesc de faptul că recunoscut de salvatorul României de comunism, torționarul deghizat oficial, în procuror, Augustin Lazăr, se îngrijorează cinic, de ce se va face România,  fără autoritarismul funcției din care s-ar retrage.

Pentru că, se făcuse deja ora  patru, fără zece minute, din noapte, m-am mai gratulat încă o dată cu apelativul  mare dobitoc mai sunt, mi-am tras pătura peste cap, și am încercat să nu uit ororile comunismului, față de cei care nu l-au acceptat.

Că eu, dacă mi-am ținut gura, și mi-am văzut de treabă, nu am auzit, și avut treabă, cu Securitatea și cu  torționarii.  Bună și hărmălaia Sandrei Stoicescu, despre eroii, anticomuniști.  Să țin totuși, minte, nu se știe, cum se întorc vremurile!

Oare cât va fi scos, din audiență?

 PS:

 Gratitudine Antenei 3, și zeloasei sale deservente, Sandra Stoicescu.

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s