Mitocănia de aseară, a lui Badea, la Sinteza zilei.

 De fapt, totul, provine din lăcomia pentru rating. Iar rating, înseamnă audiență, aducătoare de bani, celor nesătui. Este drept, se apelează și la spiritul umanitar al Românului, prilej cu care sunt ajutorate multe cazuri de sărăcie.

 Aseară, prin căi ale Domnului, numai de el știute, ne-a prevenit din nou. Nu de geaba, este fostă față bisericească, presupun!

Mihai Gâdea, după ce, în mod grijuliu,  ne-a asigurat că nu va candida la Președinție,ne-a prezentat noi evenimente, în urma cărora, mi-a părut  și mai rău, că nu va candida  în toamnă, la Președinția Țărișoarei noastre, care are nevoie de un caracter ferm, nu numai la răzbunare și plimbare, ci și,  în a  în a ne purta cu demnitate,  și  folos pentru toți nenorociții nevoiași, cu care ne stoarce lacrimi, uneori.

Asta, i-a fost menirea, îmi spun, și îl implor pe Domnul, să ne dea cât mai mulți, Domni Gâdea!

Și, de ce nu, în prag de alegeri, să-i strecoare în vis,  lui Mihai, gândul cel bun, de a candida și la Președinția României, spre Salvarea Acesteia .

 O DOAMNE, imploru-te, zămislește-i  în somn, lui Mihăiță, , /cum gingaș, îl alintă Șeful său, Domnul Voiculescu!/ gândul candidării la Președinția României,!

 Vom avea Antene pretutindeni, și, fără Securitate, îi vom afla pe cei nevoiași, necesitând ajutorul inerent,  și  stimulând altruismul umanist al Nației,  fără  bâta justițiară, a liberalului Ludovic Orban. /Parcă el, le cerea ortacilor săi, să valorifice această unealtă națională , istorică!/

Onu

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s