Familia tradițională

Gem și scârțâie paturile, de sex făcut la greu, iar onaniștii, dezbat tema familiei tradiționale. Sper să nu se simtă nimeni, luat la mână, dacă-și introduce degetul, în probleme de sex normal. Că or fi și dezaxați printre ei, nu este de mirare.
Am văzut și câinii, comițând gesturi obscene. Canine, desigur, dar este poate firesc. Nu însă printre oameni normali, garantat proveniți, dintr-un sex absolut normal, de care, protagoniștii, țăcăniți la țeastă, nici nu și-au dat seama. Merită oare discutată, o temă evident aberantă sexual? În copilăria mea gălățeană, în joaca prin Parcul cfr, printre noi, era unul, care doar spunea, dând semnificativ,din cap/ și pe ea/Noi, puștii, începători într-ale sexului, dar cu fantezia debordând, de dorință, eram pur și simplu, înnebuniți de performanțele aceluia.
Până într-o zi, când, unul dintre noi, mai necredincios și mai iscoditor din fire, ne-a chemat pe șest, la o scenă tulburătoare. Don Juanul Parcului, se masturba de mama sexului. A fost momentul dispariției masculului Alfa, dintre noi. Citind despre reacția unui alt mascul, fiul vitreg al Gabrielei Firea, mi-am amintit de teribilul onanist, de la margine de Parc riveran, gălățean.
Înseamnă, că istoria, manual sau multivariațional, se petrece peste tot,unde există bărbat cu sexul activ, fie Galați, la margine de râpă, fie la margine de București,cu tot non discernământul de rigoare. Așa că, să-l lăsăm pe vitregul Gabrielei Firea,, să-și facă mendrele, la margine de București, cu toți prozeliții săi!
Onu

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Animaţie, Pagini de jurnal. Proza scurta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s