URĂ

Astăzi, despre ură. Ura lui Radu Tudor, față de ruși.Și nici nu cred că individul, știe ce înseamnă, a fi rus.

Și , de ce trebuie să răspunzi comenzii de a-i urî.

Adică, de a urâ pe cineva, cum ar fi , dar nu mai zic, să nu se supere Doamna Raluca Turcan. Pe care, o înțeleg ,în ura față deDoamna Dăncilă. Mi-am zis că o fi vrut să fie Domnia Sa, Premier. Și dacă, o fi real ce se spune, că Domnul Dragnea, o apreciază, să nu cumva să râvnescă la această apreciere Liviană. Mă gândesc, și eu, ca un tâmpit, văzând cât de bine se înțeleg cei doi.   Păi cum să nu te apuce năbădăile, când omul, adică Liviu, a avut norocul miraculos, de a-i fi ieșit în cale, o persoană de caracter, Precum Doamna Premier. Dar  ce , și eu, îl invidiez.

Până să-mi fi cunoscut soția, Dumnezeu s-o odihnească, n-am avut bucuria întâlnirii unei persoane , aproape pereche. Și, pentru asta, îl invidiez pe Liviu Dragnea, pentru șansa de a  fi întâlnit, în munca sa, o persoană desăvârșită, precum Doamna Premier. Și,cred că și dacă ar fi rusoaică, Radu Tudor, ar aprecia-o și respecta-o. Așa este, unii au un noroc chior în viață. Precum Ponta, de a-l fi întâlnit pe Dragnea, să-i facă treburile, la care se pare, că nu s-a prea priceput.

Urmare, eșecele/sâc/de l-au urmărit, și l-au speriat de munca de Premier, sau de șefuț de Partid. Dar iată, că i l-a scos în cale, Dumnezeul rataților,pe Liviu Dragnea, și , l-a protejat, de un picaj ridicol, și periculos pentru Pardid. La gândul acesta, mă duce rezultatul alegerilor electorale, prin care, PSD-ul a acces la Putere!.

 Și, sper, că nu se va găsi cineva, să-i înfiereze pe cei 35 la sută din participanții la vot, care într-o năuceală totală, au uitat că mai participau la vot și alți români, precum USR-iștii,PMP-iștii și chiar PNL-iștii. Din păcate, însă, mulțimea bătrână, și ignorantă, a mers pe gândul ei bun, fără a se lăsa influențată, de agenturili străini, cum fără echivoc, a spus-o Ceaușescu.

Onu

Scrie un comentariu

Din categoria Diverse ...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s