Bobu, Ceauşescu, Primarul PDL şi Udrea

Motto: În România, politica de încurajare a talentelor este ”miştoul ” – Gândul – 21 februarie 2011

Scriu acest post, stimulat de articolul lui Teo Negură, intitulat: ”Printre in-culţi şi des-culţi”,  în care face o radiografie inspirată a felului de a fi al “românaşului îi place …”

 Temei lui Teo, s-a suprapus erotismul Can-Can-ist al unui primar, indecent PDL-ist, care declară, vizibil excitat, că ”doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă”. Precizez care pernă, că Mircea Badea, scuzându-l pe primar, s-a confesat, că şi el ţine o poză sub pernă, dar de pe scaun.

Episodul mi-a amintit de un ilustru personaj, Emil Bobu, un activist, considerat etalon al prostiei (ceva în genul unui contemporan, pe care nu-l mai spun), dar adept al vicleşugului (înşelatoriei), dacă tine/merge.

 S-a întâmplat într-o „vizită de lucru”, a lui Ceauşescu. Noaptea, în apartament, când să meargă  la toaletă, Ceauşescu a călcat în hol, peste …cineva. Era Emil Bobu, care special se aşezase, spre a-l păcăli (convinge) de devotamentul lui. Trezit brusc din somn, sub călcătura grea a Şefului, speriat şi frecându-se la ochi, Bobu prezentându-şi scuze, ar fi spus: ”m-am gândit, că doar peste trupul meu, cineva cu gânduri rele, ar putea ajunge la Dumneavoastră”. Consecinţa şireteniei proletare, a fost consacrarea lui Emil Bobu, ca om de nădejde, chiar dându-şi viaţa pentru Tovarăşul, cel mai proletar dintre cizmari.

Ce urmări va avea iniţiativa proletarului primar PDL-ist, îndemnat la confesiune de PDL-ista preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase ? …personaj confundat de mine, cu o ziaristă ceauşist de linguşitoare.

PS: Nu-mi reproşaţi, vă rog, frecvenţa obsesivă, inestetică stilistic, a cuvântului PDL-ist. Povestea s-a petrecut între ei, iar eu NU sunt posturile Realitatea sau Antena 3,  să distorsionez FAPTELE şi să nu le prezint, aşa cum le trăieşte PDL.

MADI şi ONU

38 comentarii

Din categoria Politică

38 de răspunsuri la „Bobu, Ceauşescu, Primarul PDL şi Udrea

  1. Pingback: Septuaginta « Ioan Usca

  2. Pingback: Inocentul – 9 | Caius

  3. Probabil vom mai auzi de acest primaruţ că prea are buze reci… Poate va fi numit şef al securităţii preşedintelui/ei E. B/U.

  4. Pingback: Concursul naţional de cercetare | Ana Usca

  5. @ Madi si Onu,
    Linguseala dobitocului se vede de la o postă ! Din păcate, nu este singurul . Sunt multi ca el si chiar cu functii de răspundere ce pot prejudicia nu numai imaginea dar si siguranta României. Aici nu mai este vorba de cultul personalitătii ci de prostia unora din PDL care au ajuns să conducă destinele oamenilor unei localităti ce poate merita o altă soartă decât să asiste la asemenea jocuri imbecile si de nesuportat de imagini provocatoare de o greată profundă. Am spus-o de nenumărate ori si o repet si acum si aici : dacă românului nu-i vine mintea la cap, va fi vai si-amar de noi din 2012 incolo câci vom avea parte numai de asemenea libidinosi si handicapati mintali care să ne conducă . Mi-e silă, mi se face greată atât de lingusitori cât si de lingusiti . ( http://absolventi1969.wordpress.com/2009/07/03/lingusitorul ).
    Cu bine prieteni.
    Aliosa.

    • Aliosa,
      Cand am auzit-o, ideea ,mi s-a parut aberanta. Dar poate ca un control psihiatric, de la un anumit nivel, parca totusi, n-ar fi o idee rea!
      Sau, impuse niste norme de comportare morala.
      Toate bune,
      Madi si Onu

      • @ Madi si Onu,
        Eu am spus de multe ori pe blogul „ Absolventi1969 ” incă din perioada alegerilor europarlamentare că ar trebui instituit controlul psihiatric obligatoriu al tuturor candidatilor că altfel vor râde străinii de noi, dar, unii dintre fostii mei colegi de LM mi-au „ râs in nas ” indicându-mi mie să merg la un control psihiatric. Degeaba am insistat si demonstrat că ar fi o gravă eroare să permiti „ nebunului ” să decidă soarta tării sau să apese pe butonul declansator al unui război nimicitor pentru toti alegătorii pro si contra. E bine că la mai bine de doi ani de atunci, am găsit si o aprobare pentru aceea idee care, nu ar fi fost rău să fie aplicată. Poate, nu se ajungea unde s-a ajuns !
        O seară linistită vă doresc.
        Alioșa.

      • Aliosa,
        Dar ce zici de nebunia de la Interne?
        Nici o amprenta necorupta!
        Ce ar crede un medic legist? Ar eutanasia?
        Madi si Onu

      • @ Madi si Onu,
        Despre „ nebunia de la interne ” ( MAI este corupt ! T.B ) cât de curând un articol de sine stătător . Un medic legist INCORUPTIBIL ar eutanasia doar REGINA si s-ar face-o liniste de mormânt in PDL !
        Intrati neapărat pe : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/02/12/12-februarie-o-zi-de-neuitat , postarea nr .23 : APEL CĂTRE PENSIONARII ROMÂNIEI !
        Multumesc, Alioșa.

  6. Pingback: Minunile bicarbonatului « Ionel băiat bun

  7. Pingback: Udrea vrea sa il schimbe cat mai repede pe Boc « Hai ca se poate!

  8. Pingback: Cate zile va rezista Gaddafi?

  9. Pingback: România gânditoare « Andi Bob

  10. frumoasă comparația ta. dar nu te gândi că ești singurul care face asemenea paralele. chiar ei, pedelicii, au reinventat congresele cu osanale și lingușeli, în care se laudă cu recolte bogate la reforme, cu producții record la asfaltări pe hârtie sau cu dura viață pe care ilegaliștii portocalii (i.e. vajnica luptătoare alma) trebuie să o ducă în lupta cu parlamentarii care doreau să-i prindă și să le numere voturile… și nu-și pupau ei în direct poponețele durduli și cam supraponderale ale conducerii, exact ca în perioada primului dictator? după care își spuneau ”sâ-ni fie de bine!” 🙂

    lăsând gluma la o parte, îi dau și eu dreptate lui Alioșa. noi ar cam trebui să ieșim în stradă și să ne rezolvăm problema asta cât mai repede… da’ nu câte unu’ – doi ci sute de mii și milioane în toată țara, să putem să scuturăm bine scaunele pe care s-au cățărat! și-apoi putem să vorbim de țepele din piață!

    • bogdane,
      Buna! Sa asteptam sa fie dati afara” coruptii”de la interne (hahahaaa…,hotul striga hotiii!), sa-si puna in aplicare, direct motivat, lozinca de asta vara. Sa nu minimalizam experienta lor profesionala in combaterea delincventei!
      Toate bune! Madi si Onu

  11. „Politica este o femeie”, dupa spusele lui Hitler, deci Elena Udrea este politica?
    Ce „politica atragatoare” avem! 🙂

  12. Pingback: TNL Braila. Cine indrazneste sa aibe o opinie, sa se duca la coltul strazii sa si-o exprime | Adevarul e dincolo de noi

  13. Pingback: Omagiu frumuseţii ce oglindeşte sufletul « Gabriela Elena

  14. Pingback: Ce ne face bărbaţi? « Blogul lui Teo Negură

  15. Pingback: …Fii devenirea ta… | Raza mea de soare

  16. „Orice Romeo are Julieta lui”… Aşteptăm finalul poveştii. 😉

  17. Pingback: Iarna. În noi | Gabriela Savitsky

  18. Pingback: Reconfigurare traseu! | Simion Cristian

  19. Ce nasturi mari are la rochie! 😉 😀 🙂

  20. Pingback: Canyon Palo Duro 1- Fotografii – Amarillo Texas S.U.A. « Cosmin Stefanescu's Blog

  21. Unii cu „pupincurisme” (iertati-mi cuvantul) au facut cariera. Dintotdeauna , nu de azi sau ieri.

  22. Pingback: Departe « Cristian Dima

  23. Pingback: Un blog cu năbădăi

Lasă un comentariu