SINCERITATEA LA ROMÂNI

Ieri, tripleta O (de la opoziţie, nu de la zero), şi-a făcut puţin curaj, înaintea luptei pentru excluderea lui Geoană din PSD, mimând decizia ardentă a intenţiei suspendării Preşedintelui Băsescu.

 Ezitantă, din nesiguranţa obţinerii voturilor necesare Suspendării, tripleta, nu mi-a părut sinceră. Când te frige nevoia de voturi pentru ce ţi-ai propus…, să recurgi la actul sinucigaş de a-l pierde pe Geoană, şi pe alţi câţiva, care probabil îl vor urma, mi s-a părut echivalentă neloialităţii faţă de cei cărora le pretinzi votul mimând ataşamentul corect.

 Nu ştiu, cât este de valabilă aserţiunea că „ignoranţa se însoţeşte de fudulia încăpăţânării de a nu –şi recunoaşte greşeala”. Faptul mă duce însă la gândul că tematica spectacolului la care asist, nu este de loc dorită, că hipotalamic sau nu, tinde către provocarea intrării în funcţiune a  principiului dominoului, întru degringolada opoziţei, inclusă parcă sub incidenţa  practicilor oculte ale aceluiaşi Aliodor Manolea, care l-a dus şi pe Geoană la pierderea alegerilor prezidenţiale. Genul de sinceritate la care mă  refer este cel reflectat de  filmuleţul care prefaţează postul.

Madi şi Onu

6 comentarii

Din categoria Diverse ..., Politică, Râsu/Plânsu

6 răspunsuri la „SINCERITATEA LA ROMÂNI

  1. Pingback: I’m beautiful… « Gabriela Elena

  2. razvanrinder

    Ar fi frumos acum ca UDMR sa castige postul acela iar Basescu sa zica romanilor „Dragii mei, ati vazut ce au facut usl-asii? Votatii, ca o sa le dati maghiarilor atata putere cat nu au avut ei niciodata in Romania.
    Oare ar mai iesi in castig USL in cazul asta?

  3. Pingback: Geoana fu executat « Rinder Razvan Catalin

  4. Pingback: ATELIERUL LUI MOŞ CRĂCIUN (2) « Stropi de suflet la vedere

  5. Pingback: Întâlnire cu Moş Crăciun « Stropi de suflet la vedere

Lasă un comentariu