ARTĂ CU TENDINŢĂ

Motto: ”Dar dacă, vă picta pe dumneavoastra, domnule Miron Mitrea, cu „puţa” goală, vă convenea ?”Corina Drăgotescu

Aseară, la Realitatea TV, în emisiunea sa, mereu mai reuşită, Cătălin Scriblea i-a promis colegei sale, jurnalista Corina Drăgotescu, şi a fost parolist, că i-o va arăta pe Elena Udrea goală. E drept, a precizat el, într-o sală de expoziţie de pictură.

Sursa foto: Realitatea.net

Cătălin, am remarcat stăpâneşte arta umorului francez ! La telefon, era şi autoarea portretului, căreia, i-a fost oferit un şoc de redutabila jurnalistă, (ne amintim, ce replici napoleoniene i-a servit Preşedintelui Băsescu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni): Doamnă…, nu-i mai reţin numele, de ce credeţi, că mă interesează „păsărica” Elenei Udrea ?

Suspans.., în care mă temeam că va urma un răspuns, după care autoarea întrebării, să-şi regrete curiozitatea. Domnul Miron Mitrea, cavaler, a încercat un răspuns, îmbinând trecutul, cu prezentul…

Ceva, între conceptul socialist al „artei cu tendinţă” şi dreptul constituţional al „libertăţii de exprimare a gândurilor, opiniilor şi libertatea creaţiilor de orice fel”,conform art.30 (libertatea de exprimare). N-a apucat să termine…; a  urmat frust, întrebarea din motto. Am agreat nemulţumirea Corinei. Este vorba de o parte anatomică, asemenea oricărei EVE.

Mă munceşte însă o întrebare: Aşa-şi închipuia primarul PDL-ist portretul de sub pernă, al doamnei Udrea ? Ca al Evei, din tabloul incriminat ?

PS: Desfid, arta cu tendinţă, exceptând figurile groteşti, ale lui Leonardo da Vinci, Goya, şi Revistei Caţavencu.

Madi şi Onu

21 comentarii

Din categoria Politică

21 de răspunsuri la „ARTĂ CU TENDINŢĂ

  1. Intrebarea e justa fie ca e pusa de o Evă sau nu. Intr-adevar, un barbat ar exista că la ei solidaritatea începe cu organele şi burta de bere (sunt rea?!?)

    Cu adevărat artistic mi se pare însă alăturarea Elenelor: cea demult apusă – Ceauşeasca, cea în plină manifestare – Udrea, cea în formare – Băseasca cea mică. Nu ştiu cine e al patrulea personaj, să-mi fie cu iertare.
    Că n-au sub fuste volănaşe e evident o tendinţă nouă. Sunt aproape sigură că după acest episod fetele de la pagina 5 vor înceta să mai poarte şi minusculul tanga. Arta, mai mult decât orice altceva, cere sacrificii, nu?

    p.s. bine v-am regasit, week-end fain!
    Claudia

    • Claudia,
      In ordine,
      preluat asupra-mi, as fi jenat; monstruozitatea burtii unui barbat, mi se pare de nesuportat, o incalcare a bunului simt.
      Intr-adevar simbolic, in planul personalitatii necugetate, alaturarea este pilduitoare. Asemenea comentariului tau.
      A patra, de fapt, prima, Elena Lupescu, pasiunea nestavilita a unui monarh, Carol al II-lea.Unica.
      Corect, arta cu tendinta, a iluziei maritisului cu orice pret; din pacate, e un sacrificiu de sine.

      Aaaa, uitam ceva: citindu-te, si nescapandu-mi privirea ta, ezoterica parca, gandul ma poarta catre Sabia lui Damocles, pentru momentul cand imprevizibili.., din ochii tai, ar putea scapara niste fulgere.
      Acelasi ps emotional,Madi si Onu

    • Si la voi cu ce începe? Cu seriale siropoase şi dragoste neîmplinită. Si cu clasicul „nu sufăr minciuna” pe toate blogurile de matrimoniale unde va daţi ingenue! In schimb…….
      Eu nu beau alcool sub nici o forma , nu din convingere religioasa sau din cauza unei boli. Am constatat ca nu e bine sa beau. Cat priveşte ” organele”, măcar în perioada optima le folosim, nu le ţinem sa mergem cu ele în Rai ! 🙂

  2. erata: un barbat ar ezita

  3. @ Madi si Onu,
    Vă rog să-mi dati voie să mă abtin de la a comenta ceva . Ca să nu fiu acuzat de altii despre oarece afinităti pentru Elena de azi, nu comentez din cauza ELENEI de ieri . ( Despre morti, numai de bine ) .
    Musai să treceti pe la : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/05/26/STEAUA-a-câstigat-pentru-a-21-a-oară-CUPA-ROMÂNIEI-la-fotbal căci, altfel, nu veti sti ce răspuns v-am dat la comentariul vostru.
    Weekend plăcut dragii mei prieteni !
    Alioșa.

    • Aliosa,
      Orice ai spune, nu poti nega faptul ca noua Elena este frumoasa, cand priveste gales.
      Merita s-o vezi, la Conventia PDL. Parca era intr-o lume a ei, numai de ea stiuta. Scena avea o frumusete emotionala aparte.
      Trecem, trecem, asteptam nerabdatori, farmecul raspunsului tau.
      URARE.., la URARE, Madi si Onu

      • @ Madi si Onu,
        Sub acea privire galesă se ascund doar gânduri rele iar sufletul ei e plin de dorinti de dominare si parvenire cu orice pret. Intoxicat de politica ultimilor doi ani, m-am hotărât să -mi fac dezintoxicarea creierului prin propria-mi vointă căci, sincer, mi-am tocit nervii degeaba si nu am avut decât de pierdut . Tocmai de aceea in ultima perioadă am vorbit mai mult despre lucrurile vii ce s-au derulat in urbea natală si nu numai , dar, cât mai departe de politica parsivă de la noi :
        Am obosit să tot postez
        Abuzuri si -alte măgării
        A celora ce ii visez
        Că-mi zdruncină din temelii
        Bugetul nu prea breaz
        Si nu clădit din smecherii
        Ca cei ce n-au obraz .
        Asa că, nu m-am uitat deloc la conventia portocaliilor căci stiam din start cum va evolua circul.
        M-am oferit voluntar să vorbesc si să postez despre ce văd in urbea natală: http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/05/29/SERBĂRILE-DUNĂRII-LA-TURNU-MĂGURELE !
        O duminică minunată dragi prieteni !
        Alioșa.

      • Aliosa,
        Ce sa raspundem. Ne gandeam, ca poate acea privire galesa a declansat emotia cameleonic mimata a Presedintelui.
        Si apoi, aveam in vedere, talentul oportunist al personajului, cultivat fara nici o pudoare, in fata intregii Tari.
        Apropo de dezintoxicarea mintii.
        Stii, care este aliatul numarul 1 al oricarei boli? Teama de boala respectiva. Teama obsesiva !
        Toate bune!Madi si Onu

  4. Pingback: Poveste de vis (36) « Teo Negură

  5. Pingback: A verde crud « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

  6. Pingback: Propoziţii | Ana Usca

  7. Cea din fund stânga cine este? Daca este roşcată s-ar putea sa fie Lupeasca. ca era de origine evreica şi de meserie c…a. Nu ştiu dacă coana Leana a lui nea Nicu a fost c..va ca actuala Elena. Ce ai de zis? 🙂

    • Ce sa spun, comentariul este cam masculinist.Nu asta, am vrut sa evidentiez. Nu-mi place sa ma repet, si nici pe altii. Pictorita a spus ce trebuia moralmente de spus: obscenitatea comportamentului politic.Eu am intentionat sa atentionez, asupra riscurilor limbajului jurnalistic teribilist, reductibil in final tot la obscenitate.De gustibus.
      Multumim pentru vizita.Madi si onu Blog

  8. Acum am văzut ca totuşi ai răspuns într-un comentariu anterior. Eu am un mod al meu de a citi posturile. Citesc ce scrie autorul, fac comentariul meu şi apoi citesc comentariile mai puţin voluminoase. Asta din respect pentru autor.

  9. Pingback: EHEC atac terorist sau , o boală cunoscută de decenii ce încearcă să destabilizeze unele economii, in perioadă de criză « Popateapa's Blog

  10. Pingback: O pată de culoare pe pânza vieţii « Gabriela Elena

  11. Pingback: Uniunea Social Liberala – 61%, PD-L – 17%, Partidul Poporului – 8%, Partidul Romania Mare 5%. Pentru prima data Uniunea Democrata Maghiara din Romania este sub pragul electoral « Rinder Razvan Catalin

  12. Foarte sugestiv acel tablou care le are ca protagoniste pe E. Udrea, E. Basescu si doamna Ceasca. Mai cu seama acest tablou releva imaginea politicului de astazi care nu-i este straina poporului roman!

    • monica,
      Trebuie sa admitem, ca arta, cu toata puritatea ei, are si aspecte gretoase inerente, si in varii aparente: Lupeasca regelui Carol al II-lea, Petreasca lui Ceausescu, Eba, stim care, si Udrea lui Basescu.
      Toate, veritabile E-uri pt poporul roman.
      Numai bine!
      Madi si Onu

Lasă un comentariu