URGIA „RATING !”

În loc de motto:În goana rabică după audienţă, unele televiziuni, par a fi atins apogeul imprudenţei !” – Madi şi Onu

 La început, am crezut că este o reglare de conturi. Apoi…,altruism…, salus populi… dar totul, a degenerat  în a oferi străinilor teme de batjocură la adresa României. Nu mă surprinde măscăriciul francez, cu aer de handicapat plagiator, nici referinţa reportajului din Oslo, asupra românilor muritori de foame, când eu sunt obligat să asist episodic, la corul de bocitoare,  încropit în pripă, de unele posturi tv, despre mizeria socială din ţară. Am  crezut la început, că se joacă la două capete: răzbunare şi audienţă. Dar jocul a devenit periculos pentru prestigiul naţional.

Ca în cazul bestiei de la Iaşi, care şi-a sugrumat mama pentru bani. La început, o fi fost o ameninţare, în joaca de-a “te sugrum, dacă nu-mi dai banii”, degenerată în nondiscernământul descurcăreţului glumeţ, în dubla crimă.  Cam asta, cred, e vina calomniatorilor noştri: ne-au reprodus pelicula tv, adaptată propriului interes mercantil.

 Păi, dacă soţul, spune despre ea că-i rea…, de ce să nu încerc şi eu ? De aci, la momentul adulterin şi insulta de popor şi ţară, nu-i decât intervalul necesar  verificării.

Zilnic, prin faţa ferestrei mele, se perindă boschetari şi aurolaci. Dar, în afara pungilor din care trag cu nesaţ drogul, n-am văzut pe nimeni, cu câini, şobolani sau pescăruşi în gură. E drept, după ce am vizionat câteva secvenţe la tv cu mizeria din ţară, m-am cutremurat, dar inutil şi pentru acei nenorociţi şi  pentru opoziţie.

Francezul şi norvegianul, în mercantilismul lor, au fost mai deştepţi. Au valorificat informaţia despre mizerie pe care le-am oferit-o, şi  au realizat rating, fără să-şi defăimeze Ţara.

Nici nu ştiu, pe cine să dezaprob !? În goana furibundă, după bani… !?

     Madi şi Onu 

5 comentarii

Din categoria Diverse ..., Politică, Râsu/Plânsu

5 răspunsuri la „URGIA „RATING !”

  1. Vedeti Madi si Onu, de ce eu nu ma uit eu la TV, pentru ca pur si simplu nu ai ce vedea, decat emisiuni distructive, aproape nimic care sa te delecteze, ca de invatat nici nu poate fi vorba. Nu am vazut in lumea asta un popor sa-si denigreze si defaimeze tara si poporul cum o fac romanii si toate astea doar pentru niste amarati de bani.
    Iar vina o purtam in mare parte si noi, unii din noi care ne hranim cu ce ne baga ei, audio-vizualul, mass media in general pe gat. Daca pur si simplu am decide sa nu le mai inghitim emisiunile de prost gust si nu le-am mai citi scrierile, cu siguranta s-ar potolii si ar face o schimbare pozitiva.

    „Nici nu ştiu, pe cine să dezaprob!?” – pe conationalii nostri, pe jurnalistii nostri, mass media noastra. Nimeni nu-i mai vinovat de defaimarea tarii noastre, decat noi insine.

    O seara minunata va doresc dragilor, Madi si Onu. 🙂

  2. Pingback: Proteste împotriva romilor în Republica Cehă « Popateapa's Blog

  3. Pingback: Gata, “SuperBlog 2011″ mă face om! « Popateapa's Blog

  4. Pingback: INCORUPTIBILII! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s